Головна » Інше » Визнання Жидачівського ЦПК кращою виробничою фірмою у конкурсі “Галицький лицар” свідчить про його прогрес – “Основа”

Визнання Жидачівського ЦПК кращою виробничою фірмою у конкурсі “Галицький лицар” свідчить про його прогрес – “Основа”

Визнання Жидачівського целюлозно-паперового комбінату кращою виробничою фірмою у категорії „Галичина” конкурсу „Галицький лицар-2002” свідчить про те, що підприємство прогресує, – зазначається у прес-релізі концерну „Основа” з приводу оголошення результатів конкурсу „Галицький лицар-2002”, надісланому в якості спростування поширеної у Львівській області інформації про те, що підприємство занепадає.

„Відзнака „Галичина”, яка була вручена нашому підприємству, свідчить про те, що ВАТ „Жидачівський ЦПК” розвивається, прогресує і є одним з лідерів на українському ринку целюлозно-паперової промисловості”, – сказано у ньому.

„Основа” підкреслює, що „великому успіху, хорошим результатам і позитивному іміджу ми завдячуємо насамперед усім працівникам комбінату, які спільно щоденною працею приносять успіх та прибуток своєму підприємству”.

Як зазначається у прес-релізі концерну, за останні роки Жидачівський ЦПК набрав „чималих обертів виробництва, досягнув великих успіхів, продовжує розвиватися й модернізуватися, удосконалюється якість виготовленої продукції”.

У прес-релізі сказано, що на підприємстві створено нові робочі місця, зростає заробітна плата.

У ньому наголошується, що ЖЦПК „й надалі залишається одним з основних діючих підприємств району та найкрупнішим платником податків”.

„Комбінат займає стійкі позиції на вітчизняному та світовому ринку”, – підкреслив у прес-релізі концерн „Основа”.

ВАТ „Жидачівський целюлозно паперовий-комбінат” створений 1951 року. За даними агентства „Український фінансовий сервер”, підприємство є єдиним в Україні виробником газетного паперу. Його частка на українському ринку цього виду продукції складає біля 30%.

Жидачівський ЦПК входить до складу концерну „Основа”, який об’єднує загалом 27 підприємств, в т.ч. Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат, Ізмаїльський целюлозно-картонний комбінат і Черкаську фабрику гофрокартонної тари.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...