Головна » Інше » 2003 року “Кредит Банк (Україна)” відкриє 10 нових відділень в Україні

2003 року “Кредит Банк (Україна)” відкриє 10 нових відділень в Україні

Цього року „Кредит Банк (Україна)”, один з найбільших банків Західної України, відкриє 10 нових відділень у різних регіонах України, – повідомив у пресі голова правління банку Степан Кубів.

Він уточнив, що відділення „Кредит Банку (Україна)” будуть відкриті, зокрема, у Києві, Харкові. Кілька нових філій банк має намір відкрити у східних областях.

Серед інших планів діяльності „Кредит Банку” в 2003 році Степан Кубів виділив надання підвищеної уваги до питань банківської безпеки – як фізичної безпеки банку, його клієнтів і працівників, так і безпеки операцій, що здійснюються банком. „Йдеться, насамперед, про боротьбу з „відмиванням брудних грошей”, фінансуванням терористичної діяльності та ухилянням від сплати податків”, – пояснив С. Кубів.

Він повідомив, що у банку створена спеціальна служба, яка відповідатиме за заходи із запобігання і негайного реагування на спроби використання послуг АТ „Кредит Банк (Україна)” із сумнівною метою.

АТ „Кредит Банк (Україна)” сьогодні нараховує 18 філій і 27 відділень у 15 областях України та АР Крим.

2002 року банк отримав 1 154 тис. грн. чистого прибутку.

66,651% акцій „Кредит Банку (Україна)” володіє Kredyt Bank S.A. (Варшава), 28,249% – ЄБРР, 5,100% – українські акціонери.

Статутний капітал банку становить 143 549 тис. грн.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...