Головна » Інше » Бюджет Львова на 2003 рік набагато якісніший, хоч деякі контрольні цифри є надзвичайно важкі до виконання – В.Тринька

Бюджет Львова на 2003 рік набагато якісніший, хоч деякі контрольні цифри є надзвичайно важкі до виконання – В.Тринька

„Бюджет Львова на 2003 рік набагато якісніший, хоч деякі контрольні цифри є надзвичайно важкі до виконання”, — заявив 28 січня на прес-конференції голова постійної комісії Львівської міськради з питань фінансування та планування бюджету Володимир Тринька.

За доходами і за видатками бюджет Львова на 2003 рік більший, ніж минулого року, — наголосив Володимир Тринька. Пріоритети бюджету: покращення водопостачання, енергетична незалежність на базі ТЕЦ-1, будівництво житла.

Загальний обсяг доходів, закладених у бюджет Львова, складає 320 млн. 876 тис. грн., з яких загальний фонд становить 255,2 млн. грн., спеціальний фонд – 65,6 млн. грн., в тому числі бюджет розвитку міста 45,6 млн. грн.
Загальний обсяг видатків становить 320,8 млн. грн., з яких загальні витрати становлять 255,2 млн. грн., а спеціальні — 65,6 млн. грн.

На збереження центральної частини Львова виділена субвенція із Держбюджету в розмірі 5,6 млн. грн.

У міському бюджеті Львова на 2003 рік також передбачено 270 тис. грн. ветеранам УПА у вигляді щомісячної доплати до пенсії.

Голова постійної комісії Львівської міськради з питань фінансування та планування бюджету зауважив, що нарешті вдасться купити комп‘ютерний томограф. „У міському бюджеті Львова на це виділено 1,8 млн. грн., – зазначив він і додав, — хоч це і не повна сума, однак левова її частка”.

Понад 1 млн. грн., за словами Володимира Триньки, виділено на впорядкування могил на Личаківському цвинтарі. „Це була позиція всіх фракцій Львівської міськради, адже Личаківський цвинтар — обличчя Львова”, — додав він.

Володимир Тринька наголосив на тому, що хоч бюджет Львова і більший, ніж минулого року, однак недостатній. „Львів потребує не менше 1 млрд. грн. на вирішення більшості проблем”, — зазначив він.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...