Головна » Інше » 6 березня у Львові буде оголошено інвестора року

6 березня у Львові буде оголошено інвестора року

6 березня у Львові в рамках засідання Ради з питань залучення іноземних інвестицій відбудеться оголошення результатів конкурсу Інвестор року, – повідомили у Головному управлінні зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної діяльності та іноземних інвестицій Львівської облдержадміністрації.

За інформацією Львівської Торгово-промислової палати, вибір переможця конкурсу відбуватиметься за такими критеріями, як, зокрема, тривалість перебування на ринку і величина інвестиції.

2002 року переможцем конкурсу Інвестор року в однойменній номінації було визначено компанію Nestle і Львівську кондитерську фірму „Світоч”. У номінації „залучення сучасних технологій у традиційні львівські промисли” переміг концерн BBH і „Львівська пивоварня”, а в номінації „кращий інвестиційний менеджмент” – Kredyt Bank S.A. і „Кредит Банк (Україна)”.

Рада з питань залучення іноземних інвестицій є консультаційно-дорадчим органом з питань співпраці між інвестором, владою і громадськістю. До ради входять близько 40 учасників, які представляють громадські організації, найбільших інвесторів Львівської області, великі підприємства з інвестиціями.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...