Головна » Інше » У лютому у Львові відбудеться українсько-казахський “круглий стіл”

У лютому у Львові відбудеться українсько-казахський “круглий стіл”

Наприкінці лютого у Львові заплановане проведення Українсько-Казахського „круглого столу”, – повідомив начальник Головного управління зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної діяльності та іноземних інвестицій Львівської облдержадміністрації Віктор Борщевський.

Участь у „круглому столі”, за словами Віктора Борщевського, візьмуть представники українських і казахських підприємств.

На сьогодні відомо, що з українського боку до участі в „круглому столі” зголосилося уже 30 осіб, які представлятимуть, зокрема, „Кредит Банк (Україна)”, Львівський автобусний завод, заводи „Автонавантажувач” та „Алмазінструмент”, підприємство „Львівприлад” і асоціацію „ГалАвто”.

Передбачається, що у заході візьме участь також і народний депутат Ігор Осташ, який зараз представляє Україну в Європарламенті.

Наразі немає в Головного управління зовнішніх зносин Львівської ОДА інформації щодо складу казахської делегації. Відомо лише, що очолюватиме її почесний консул Республіки Казахстан у Львові Володимир Кожан.

Передбачається, що на „круглому столі” підніматиметься тема обслуговування підприємствами як Львівської області, так і загалом України нафтовидобувного сектору Казахстану.

Віктор Борщевський зазначив, що проведення „Казахського форуму” було заплановано на кінець грудня 2002 року, однак неодноразово переносилося.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...