Головна » Інше » До початку 2003 року “Укртелеком” введе нову цифрову АТС у Самборі

До початку 2003 року “Укртелеком” введе нову цифрову АТС у Самборі

Львівська дирекція ВАТ „Укртелеком” до початку 2003 року має намір ввести нову цифрову АТС „Євро-Квант” ємністю 512 абонентських номерів та 660 номерів з’єднувальних ліній у м. Самборі (Львівська область), – повідомила прес-служба Львівської дирекції „Укртелекому”.

„Відтепер, місцевий та міжнародний електрозв’язок проходитиме через цей комутаційний вузол, який, до речі, збудовано у новому приміщенні”, – сказано у повідомленні.

У ньому прес-служба зазначає, що роботи з переключення були виконані у мінімальний термін – усього за 2 дні. Зараз проводиться включення 32-х номерів таксофонів.

У повідомленні зазначається, що завдяки заміні старої системи передачі на цифрову, у Самборі оптимізувалася та змінилася нумерація телефонів, значно покращиться якість телефонного зв’язку, помітно зросте кількість каналів.

Львівська дирекція „Укртелекому” надалі планує ввести на ділянці „Самбір-Львів” в експлуатацію цифрову систему передачі, яка працюватиме по оптико-волоконній лінії „Волз-Карпати”. Це дасть можливість удосконалити засоби сільського телефонного зв’язку з використанням сучасної нової техніки, а також уже з наступного року розвивати та впроваджувати новітні послуги від „Укртелекому”, в т.ч. Інтернет, xDSL і Frame Relay.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...