Головна » Інше » За 11 місяців “Дунапак-Україна” збільшило виробництво паперових мішків на 80% – до 20 млн. шт.

За 11 місяців “Дунапак-Україна” збільшило виробництво паперових мішків на 80% – до 20 млн. шт.

За 11 місяців цього року спільне українсько-угорське підприємство ТзОВ „Дунапак-Україна” (Жидачів, Львівська область) збільшило виробництво паперових мішків порівняно з відповідним періодом 2001 року на 80% – до 20 млн. штук, – повідомив директор підприємства Михайло Титикало.

„Цього року в нас ріст об’ємів виробництва 80%”, – сказав він.

За його словами, ріст зумовлений зростанням попиту на продукцію „Дунапак-Україна”, яка досягається підприємством за рахунок вдалої маркетингової політики. „Ми на ринку працюємо, використовуючи всі ринкові ричаги – високу якість, своєчасну доставку покупцю, задоволення потреб покупців, всіх їх капризів і так далі”, – сказав він.

Михайло Титикало зазначив, що біля 30% продукції підприємство експортує (у Росію і Молдову). Найбільшим же споживачем його продукції в Україні є ВАТ „Миколаївцемент”.

У 2001 році СП „Дунапак-Україна” виробило 14 млн. штук паперових мішків.

Спільне українсько-угорське підприємство ТзОВ „Дунапак-Україна” створене 3 грудня 1998 року на базі цеху технічних паперів Жидачівського целюлозно-паперового комбінату.

Власником підприємства є угорська фірма Dunapack Papers & Packaging Ltd., яка є дочірньою структурою крупного світового виробника тари – австрійської компанії „Хамбургер”.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...