Головна » Інше » “Кредит Банк (Україна)” стверджує, що поширена ДПА у Львівській області інформація є неправдивою

“Кредит Банк (Україна)” стверджує, що поширена ДПА у Львівській області інформація є неправдивою

Інформація прес-служби ДПА у Львівській області про порушення проти 6 посадових осіб АТ „Кредит Банк (Україна)” кримінальних справ за недотримання податкового законодавства не відповідає дійсності, – повідомила прес-служба „Кредит Банку (Україна)” з посиланням на заяву правління банку.

„Правління категорично заперечує цей факт”, – сказано у повідомленні.

Прес-служба „Кредит Банку (Україна)” проінформувала, що ДПІ міста Львова за результатами річної перевірки були складені податкові повідомлення – рішення, за якими ставилися під сумнів дії Банку щодо віднесення на валові витрати створення страхових резервів під активні банківські операції. Ці рішення Банком оскаржені в суді.

17 грудня Господарський суд Львівської області, йдеться далі у повідомленні, виніс рішення, яким задовольнив позов Банку і рішення податкової інспекції скасував. Правильність дій Банку підтвердується висновками спеціалістів НДІ фінансового права ДПА України, Інституту держави і права АП України, комітетом Верховної Ради України з питань фінансів і банківської діяльності та Національним банком України.

„Правління АТ „Кредит Банк (Україна)” переконане, що законність та дотримання відповідних юридичних процедур є пріоритетом в Україні”, – сказано у повідомленні.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...