Головна » Інше » “Кредит Банк (Україна)” провів робочу зустріч з делегацією Мінфіну Польщі, польськими податківцями і дипломатами

“Кредит Банк (Україна)” провів робочу зустріч з делегацією Мінфіну Польщі, польськими податківцями і дипломатами

Керівництво АТ „Кредит Банк (Україна)” провело робочу зустріч з делегацією Міністерства фінансів Польщі, польськими податківцями і дипломатами, – повідомив прес-центр банку.

Зустріч відбулася у приміщенні Торгово-економічного відділу Консульства Республіки Польща у Львові.

У складі польської делегації були директор Бюро податкової документації Міністерства фінансів Ришард Белдзіковскі, заступник директора департаменту прямих податків Мністерства фінансів Казімєж Бані та директор управління податкової інспекції м. Жешува Марія Чех.

Як повідомляє прес-центр, зустріч стосувалася ходу переговорів з представниками Державної податкової адміністрації України про обговорення проекту угоди між українською ДПА і Мінфіном Польщі.

Її учасники висловили впевненість, що підписання такої угоди між ДПАУ і Міністерством фінансів РП сприятиме правовому захисту економічних інтересів України та Польщі, збільшенню обсягів експортно-імпортних контрактів та інвестицій.

12 листопада екс-голова НБУ Володимир Стельмах повідомив, що він отримав листа польського Kredyt Bank, в якому західні акціонери „Кредит Банку (Україна)” заявляють про намір вивести капітал з українського ринку у випадку продовження необгрунтованого тиску з боку податкових органів.

У той же ж час голова банку Степан Кубів заявив, що польські акціонери „Кредит Банку (Україна)” у листі до голови НБУ лише просили, щоби їхні права як інвесторів, згідно з чинним законодавством України, відповідним чином захищалися. Він зазначив, що жодного тиску з боку ДПА на банк немає, а лише „різні точки зору” на формування резервів.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...