Головна » Інше » З 1 лютого львів’яни сплачуватимуть за воду 1,15 грн.

З 1 лютого львів’яни сплачуватимуть за воду 1,15 грн.

27 грудня Львівський міськвиконком прийняв рішення „Про тарифи на послуги водопостачання та водовідведення”, відповідно до якого з 1 лютого 2003 року громадяни платитимуть за воду 1,15 грн. за м3.

Про це повідомив на прес-конференції керуючий справами Львівського міськвиконкому Олег Кузан.

За словами Олега Кузана, тарифи довго узгоджувались, однак тепер є економічне обґрунтоване нових тарифів. Він зазначив, що цей тариф не є найвищим по Україні. „У Рівному та Чернівцях тариф на воду набагато вищий”, – сказав він.

Згідно з рішенням виконкому, на затвердження Львівською міськрадою пропонуються наступні тарифи.

Водопостачання для населення – 85 коп. за 1м3, для бюджетних установ – 1,38 грн. за 1 м3, для інших споживачів – 3,6 грн. за 1 м3. За водовідведення для населення — 30 коп. за 1 м3, для бюджетних установ – 42 коп. 1м3, для інших споживачів – 1,2 грн. за 1м3.

Як зазначається у рішенні Львівського міськвиконкому, необхідність впорядкування тарифів на послуги водопостачання та водовідведення пов‘язане із запровадженням нової методики їх розрахунку та врахуванням змін у чинному законодавстві, з них зміни цін на матеріали, електроенергію, величини розміру мінімальної заробітної плати, обов‘язкових нарахувань від заробітної плати та інших.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...