Головна » Інше » Львівська ДПА підтвердила факт перевірки підприємств, причетність до заснування та діяльності яких має Олександр Свістунов

Львівська ДПА підтвердила факт перевірки підприємств, причетність до заснування та діяльності яких має Олександр Свістунов

Податкова служба у відповідності з директивними розпорядженнями, на підставі листа групи народних депутатів, почала перевірку ряду суб’єктів підприємницької діяльності. В поле зору податкової міліції потрапило чимало підприємств і організацій. В їх числі опинився також і конвертаційний центр, що по вул. Зеленій, 109. Це саме та адреса, за якою також розташований офіс „Русского блоку”, — повідомив прес-центр ДПА у Львівській області.

У повідомленні сказано, що, окрім посади керівника “блоків”, О. Свістунов обіймає пост голови Асоціації ділової співпраці слов’ян, до якої входить близько 30 компаній і фірм, що займаються бізнесовими справами.

Схема діяльності фірм, що входять до цієї Асоціації, доволі проста, – зазначає прес-центр ДПА. – Більшість з них просто-напросто займалися відмиванням грошей, уникаючи оподаткування. Впродовж більше року із валового доходу в сумі майже 100 млн. гривень лише одного ТзОВ “Т.Н.” перерахувати до державного бюджету ледь 8 тисяч гривень.

Ще один показовий у цьому плані факт: деякі із фірм, де у свій час засновником чи директором був Олександр Свістунов, орендували у Львівському шаховому клубі “виробничі приміщення”: за чотири квадратних метри “офісної площі” орендодавцеві щомісяця платили аж 20 гривень. Господарів апартаментів ніхто ніколи в очі не бачив, повідомив прес-центр ДПА у Львівській області.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...