Головна » Інше » У 2003 році Любомир Буняк займатиметься проблемами водопостачання, енергогенерації, житлового господарства і бідності

У 2003 році Любомир Буняк займатиметься проблемами водопостачання, енергогенерації, житлового господарства і бідності

20 грудня у Львівській міській раді відбувся семінар „Актуальні проблеми підприємств та підприємців, які займаються промисловим виробництвом у м.Львові”. На ньому міський голова Львова Любомир Буняк озвучив перелік із 4 пріоритетних проблем, вирішенням яких у 2003 році займатиметься міська влада.

„На наступний рік планується ряд важливих проблем”, – сказав він.

До переліку входить розв’язання проблеми із забезпеченням безперебійного водопостачання у Сихівському районі Львова, а також прилеглих до нього районів. „В середині 2003 року цей масив матиме цілодобове забезпечення водою”, – заявив міський голова.

У 2003 році міська влада також планує „розвинути власну енергетику” на базі Львівської ТЕЦ. „Ми мусимо в наступному році це зробити”, – підкреслив Любомир Буняк. Він повідомив, що на сьогодні завершується модернізація одного із енергоблоків ТЕЦ і днями він буде запущений.

Реалізація програми житлового господарства є ще одним пріоритетним напрямком роботи міської влади у наступному році. Вона, зокрема, намагатиметься відселити мешканців із аварійних будинків. „400 квартир крайньо необхідно мати, щоб відселити людей”, – зазначив Л.Буняк.

Ще одним напрямком роботи міського голови Львова і його команди у 2003 році буде допомога найбіднішим верствам населення. „Є люди, які не можуть самі справитися з бідністю. Ми мусимо їх захистити”, – наголосив міський голова.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...