Головна » Інше » “Львівські авіалінії” отримали відповідь Л.Буняка на свої пропозиції

“Львівські авіалінії” отримали відповідь Л.Буняка на свої пропозиції

Державне авіаційне підприємство „Львівські авіалінії” 9 грудня отримали лист-відповідь міського голови Львова Любомира Буняка на свої пропозиції щодо врегулювання деяких проблемних питань, які не дають змоги підприємству розвиватися, – повідомив директор аеропорту ДАП „Львівські авіалінії” Микола Олексюк.

У листі Любомир Буняк повідомляє „Львівським авіалініям”, що план розвитку аеропорту „Львів” на 2002-2005 роки (заходи №№1-8) не заперечень з боку Львівської міської ради і „може бути погоджений міським головою м. Львова”. А викладені „Львівськими авіалініями” пропозиції „передано для вивчення у відповідні структурні підрозділи Львівської міської ради”.

„Про результати розгляду поінформуємо Вас додатково”, – додає у листі міський голова.

Як повідомив Микола Олексюк, ДАП „Львівські авіалінії” така відповідь Л.Буняка незадовільнила. „Ці питання затягуються. Знов дають на вивчення, як вони написали, „у відповідні структурні підрозділи Львівської міської ради”. Хоча ці „відповідні структурні підрозділи Львівської міської ради” уже рішають роками це питання”, – зазначив він.

М.Олексюк розповів, що „Львівські авіалінії” тепер звертатимуться у профільний департамент Міністерства транспорту України для вирішення питання із розбудовою поблизу аеропорту ДАП міського кладовища. „Ми не будемо стояти на місці. Я маю запрошення в Київ представити матеріали. Вони там нададуть посильну допомогу нам в тому, щоби там кладовище не будували”, – сказав він.

Проблему ж із єдиними авіаційними касами „Львівських авіаліній” у Львові на пл. Ген.Григоренка, 5, вважає директор аеропорту, можна вирішити „просто одним змахом руки міського голови”.

26 листопада 2002 року ДАП „Львівські авіалінії” звернулися до міського голови Львова Любомира Буняка з листом, у якому проінформували його про розроблений ними план розвитку аеропорту „Львів” до 2005 року. А також звернулися з проханням погодити передачу земельної ділянки „Львівських авіаліній” площею 19,255 га, яка належить Львівській міськраді, у розпорядження Пустомитівської районної ради Львівської області; припинити планування і будівництво міського кладовища поблизу злітно-посадкової смуги аеропорту; надати ДАП дозвіл на оформлення акту на право постійного користування земельною ділянкою, на якій розташовані технічна і адміністративна зони, та приаеровокзальні площі з метою її реконструкції за рахунок авіапідприємства; припинити судові процеси з виселення єдиних авіаційних кас ДАП „Львівські авіалінії”.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...