Головна » Інше » ВАТ “Маслосоюз” за 10 міс. 2002 виробив 1 986 тис. грн товарної продукції

ВАТ “Маслосоюз” за 10 міс. 2002 виробив 1 986 тис. грн товарної продукції

За 10 місяців 2002 року ВАТ „Маслосоюз” виробив товарної продукції на суму 1 986 тис. грн., що становить 53,9% до показника за відповідний період 2001 року.

Про це повідомив начальник управління з питань внутрішньої політики Львівської облдержадміністрації Андрій Болкун, посилаючись на дані управління сільського господарства і продовольства Стрийського району (Львівська область).

Він також повідомив, що за цей же період у м’ясопереробній галузі району було отримано товарної продукції на суму 2 671 тис. грн., що становить 312,1% до показника за аналогічний період 2001 р. „Отримано 34,4 тис. грн. прибутку, що на 24,7 тис. грн. більше, ніж за відповідний період минулого року”, – проінформував А.Болкун.

Власником ВАТ „Маслосоюз” є ТзОВ „Альма-Віта Плюс”.

Як повідомлялося раніше, новий власник підприємства оголосив про намір відновити втрачену репутацію „Маслосоюзу” як підприємства-виробника молочної продукції. Цього він збирається досягти за рахунок застосування у виробництві нових технологій та нових форм розрахунків з населенням при закупівлі молока.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...