Головна » Інше » У жовтні 2002 в Львівській області було приватизовано 39 об’єктів

У жовтні 2002 в Львівській області було приватизовано 39 об’єктів

У жовтні 2002 року в Львівській області було приватизовано на 3 об’єкти більше, ніж у вересні, – 39. З них 33 – об’єкти групи А (30 – комунальної форми власності і 3 – загальнодержавної), 5 об’єктів незавершеного будівництва загальнодержавної форми власності, а також одне новостворене ВАТ “Контакт” (група В).

Про це повідомив відділ аналітичних досліджень Регіонального відділення ФДМУ у Львівській області.

31 об’єкт був приватизований шляхом викупу, 6 – продано на аукціонах, 1 – продано за комерційним конкурсом і створене 1 відкрите акціонерне товариство.

Безпосередньо через Регіональне відділення ФДМУ у жовтні було приватизовано 9 об’єктів загально державної форми власності, що становить 23% від загальної кількості приватизованих у цьому місяці об’єктів. З них 1 об’єкт групи В, 3 – групи А і 5 – групи Д.

30 об’єктів було приватизовано органами приватизації у містах обласного підпорядкування та районах області. Найбільше – 21 об’єкт, або 53,8%, – роздержавило управління ресурсів Львівської міської ради.

З початку 2002 року у Львівській області приватизовано 507 об’єктів: 2 об’єкти групи В загальнодержавної форми власності, 22 об’єкти групи А загальнодержавної форми власності і 416 – комунальної, 16 об’єктів групи Ж (7 – загальнодержавної і 9 – комунальної форми власності), 50 об’єктів групи Д (43 – загальнодержавної і 7 – комунальної форми власності) та 1 об’єкт групи Е комунальної форми власності.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...