Головна » Інше » DFID сподівається, що ситуація з ЛАРТ вирішиться позитивно

DFID сподівається, що ситуація з ЛАРТ вирішиться позитивно

Міністерство Великобританії у справах міжнародного розвитку (DFID) сподівається, що ситуація із Львівською Асоціацією розвитку туризму вирішиться позитивно, – сказала координатор програми DFID в Україні Вікторія Спащенко.

“Сподіваємося, що рішення буде знайдене”, – сказала вона.

За її словами, проект зі створення ЛАРТ Міністерство Великобританії вважає одним із найуспішніших своїх проектів, і тому “ми занепокоєні тим фактом, що тепер стався”.

“Ми вважаємо, що цей проект дуже корисний як для міста Львова, так і для Львівської області”, – сказала вона.

Вікторія Спащенко зазначила, що хоча DFID на сьогодні уже не має офіційного зв’язку із проектом ЛАРТ, оскільки нещодавно його завершило, проте уважно стежить за його розвитком. “Ми задоволені”, – підсумувала вона.

Кородинатору програми DFID в Україні не зрозумілі дії міської влади Львова щодо Асоціації. Вона очікує, що питання із переселенням ЛАРТ буде вирішене позитивно, і асоціації нададуть альтернативне приміщення.

6 листопада на прес-конференції виконавчий директор Львівської Асоціації розвитку туризму Діана Конарєва повідомила, що 30 жовтня ЛАРТ отримала лист керуючого справами Львівського міськвиконкому Олега Кузана, у якому він просить асоціацію та її дочірнє підприємство “Туристично-інформаційний центр” до 1 листопада цього року звільнити приміщення в адмінбудинку Львівської міської ради у зв’язку із запланованим розміщенням у них структур ради. Вона наголосила, що цей лист не узгоджується з рішенням міськвиконкому від 8 вересня 2000 року №481, згідно з яким асоціації приміщення у Ратуші надавалися до вересня 2003 року з правом пролонгації договору оренди.

Львівська Асоціація розвитку туризму створена у серпні 2000 року у партнерстві з місцевими приватними турфірмами та організаціями і за підтримки Львівської міськради та Міністерства Великобританії у справах міжнародного розвитку (DFID).

Асоціація є членською неприбутковою організацією, що представляє та забезпечує партнерство між державним та приватним секторами з метою пропагування Львова як туристичного центру за кордоном та в Україні.

ЛАРТ нараховує 53 члена. Це провідні львівські турфірми, готелі, страхові компанії тощо.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...