Головна » Інше » Комісія держрегулювання операцій з металобрухтом вислухає пропозиції силовиків щодо врегулювання ринку

Комісія держрегулювання операцій з металобрухтом вислухає пропозиції силовиків щодо врегулювання ринку

Наступного тижня, вочевидь, відбудеться засідання обласної Комісії державного регулювання операцій з брухтом чорних і кольорових металів, – повідомили у Львівській облдержадміністрації.

На засідання запрошені представники правоохоронних органів. Спільно з ними Комісія вирішить, до яких заходів необхідно вдатися для врегулювання ринку металобрухту у Львівській області.

Розглядатимуться, зокрема, пропозиції начальника УМВСУ у Львівській області Василя Рябошапка, надіслані ним Львівській ОДА на початку осені цього року.

Як зазначили в обладміністрації, на засідання, можливо, будуть винесені додаткові питання. Їх перелік зараз укладається.

Начальник УМВСУ у Львівській області Василь Рябошапко на початку осені 2002 року надіслав Львівській ОДА пропозиції щодо профілактики злочинів у сфері операцій з металобрухтом. Він пропонує створити з числа фахівців правоохоронних органів комісію, через яку проводилося б ліцензування приватних підприємств, які мають намір здійснювати операцій з металобрухтом. Зобов’язати операторів ринку „в обов’язковому порядку передавати на приймальні пункти, майданчики пакет документів (копії), які регламентують діяльність із заготівлі металобрухту. Ставити до відома асоціації „Львівметалобрухт” інформацію про клопотання щодо позбавлення чи призупинення дії ліцензії операторів ринку брухту Львівської області за виявлені у них правопорушення. Переглянути питання видачі ліцензій фірмам з інших областей України, „з метою створення добросовісної конкуренції серед вже існуючих 65 фірм”. Зобов’язати облуправління промисловості, транспорту і зв’язку періодично інформувати УМВСУ про надані та ліквідовані ліцензії на здійснення операцій з брухтом. Зобов’язати облуправління екобезпеки інформувати УМВСУ про виявлені порушення вимог Закону „Про металобрухт” на підприємствах, що проводять операції з брухтом. Заборонити приватним особам і приватним підприємствам займатись скупкою металобрухту, а дозвіл на здійснення такої діяльності надавати лишень державним підприємствам. Зобов’язати управління регіональної митниці інформувати про фірми-експортери брухту чорних і кольорових металів, вказуючи кількість, вид, реквізити закордонних фірм-імпортерів. Зобов’язати ДПА надавати інформацію УМВСУ стосовно повернення ПДВ з держбюджету спеціалізованими підприємствами.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...