Головна » Інше » Експерти Міністерства Великобританії допоможуть Львівській ОДА розробити стратегічний план розвитку області

Експерти Міністерства Великобританії допоможуть Львівській ОДА розробити стратегічний план розвитку області

Експерти Міністерства Великобританії у справах міжнародного розвитку (DFID) допомагатимуть Львівській облдержадміністрації розробляти стратегічний план соціально-економічного розвитку області на декілька наступних років, – повідомила координатор програм DFID в Україні Вікторія Спащенко.

За її словами, обладміністрація забажала співпрацювати з DFID, оскільки прагне розробити справді дієвий документ. “Львівська обласна адміністрація зацікавлена у не просто документі, яким можна відрапортувати перед Міністерством економіки, а в нормальному, робочому, конструктивному стратегічному документі”, – сказала вона.

Вікторія Спащенко розповіла, що у рамках розробки плану розвитку Львівщини експерти DFID здійснили аналіз можливих наслідків для області у випадку вступу Польщі до Євросоюзу. Він виконаний англійською мовою і зараз перекладається на українську. Представити його обласній адміністрації, за словами В.Спащенко, планується на початку січня.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...