Головна » Виробництво » Арабська компанія нарощує на Галичині обсяги виробництва зерна та овочів

Арабська компанія нарощує на Галичині обсяги виробництва зерна та овочів

Компанія United Farmers Holding (Саудівська Аравія), яка на сьогодні обробляє 42 тис. га сільськогосподарських земель у Львівській і Тернопільській областях, планує до 2021 року збільшити свої угіддя більш ніж удвічі — до 100 тис. га.

Про це повідомив генеральний директор компанії Саад Халіл під час зустрічі з головою Львівської облдержадміністрації Олегом Синюткою у вівторок, 19 липня, інформує прес-служба ЛОДА.

«У найближчі п’ять років плануємо розширитися до 100 тис. га», — сказав Халіл.

Губернатор Львівщини, в свою чергу, запропонував інвесторам збудувати на території Львівщини завод з переробки рослинної продукції та виробництва з неї кінцевого продукту. «Від вас потрібна ідея, проект і динамічне виконання, а ми гарантуємо швидке відведення земельної ділянки, погодження різноманітних служб проекту будівництва, дозвіл на початок робіт і введення в експлуатацію», — зазначив він.

Як відреагував на таку пропозицію керівник арабської компанії, у повідомленні не уточнено.

United Farmers Holding займається на Львівщині вирощуванням пшениці, жита, кукурудзи, сої, цукрового буряка, картоплі, люцерни. Її угіддя розташовані у Кам’янко-Бузькому, Самбірському, Старосамбірському, Радехівському, Бузькому, Сокальському і Дрогобицькому районах Львівської області та у Зборівському районі Тернопільської області.

x

Рекомендуємо

Поле

Прокуратура конфіскувала в іноземців 6 земельних ділянок на Львівщині

У Львівській області конфіскували 6 земельних ділянок, які перебували у власності іноземців, ...