Головна » Бізнес » Медіа » Телеканал НТА отримав ліцензію на цілодобове супутникове мовлення

Телеканал НТА отримав ліцензію на цілодобове супутникове мовлення

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення видала львівському ПП «НТА-Незалежне телевізійне агентство» ліцензію на цілодобове супутникове мовлення.

Про це повідомляє сайт Leopolis.news з посиланням на рішення Нацради.

Супутникові програми НТА розповсюджуватимуться на територію України та інших країн в межах зони впевненого прийому сигналу з супутника.

Строк дії ліцензії — 10 років.

Програмна концепція мовлення НТА передбачає, що частка програм (передач) власного виробництва складатиме 32,9% (7 год 54 хв на добу), мінімальна частка національного аудіовізуального продукту (у т.ч. власного виробництва) — 87,5% (21 год 15 хв на добу), максимальна частка аудіовізуальної продукції іноземного виробництва — 12,5% (2 год 45 хв на добу), максимальні обсяги ретрансляції — 12 год 30 хв на добу, програми ТОВ «ТРК «Інтеррадіо» (м.Київ; RTI) — 52%.

Формат 24-годинного мовлення НТА буде інформаційно-музичний. Передбачено, що мінімальний обсяг на добу інформаційно-аналітичних та публіцистичних передач становитиме 6 годин, культурно-мистецьких, науково-просвітницьких та розважальних передач — по 2 години.

x

Рекомендуємо

Львівське радіо

Депутати прийняли програму підтримки «Львівського радіо»

Львівська міськрада на засіданні сесії у вівторок, 6 грудня, погодила Програму організації ...