Головна » Бізнес » Медіа » FM «Галичина» обзавелась мобільним додатком
Галина Батюсь та Ірина Процик демонструють мобільний додаток FM "Галичина"

FM «Галичина» обзавелась мобільним додатком

У львівської радіостанції FM «Галичина» з’явився додаток, який дозволяє слухати її прямий ефір на мобільних пристроях.

Про це повідомила бренд-менеджер радіостанції Галина Батюсь.

«Нарешті нам зробили мобільний додаток», — написала вона на своїй сторінці у Facebook.

Додаток безкоштовний, його можна встановити як на ґаджети, що працюють на операційній системі Android, так і на iPhone та iPad.

Окрім прослуховування онлайн-радіо, користувачі можуть ознайомитись з інформацією про радіостанцію, її програми, проекти та команду, спілкуватись з ведучими у чаті, брати участь у розіграшах подарунків та призів, читати новини, які підтягуються з сайту galychyna.fm. При цьому про появу свіжих новин додаток сповіщатиме за посередництвом push-технології.

Так виглядає Android-додаток FM "Галичина"

На сьогодні додаток FM «Галичина» в Google Play скачали понад п’ятдесят осіб. Деякі з них, схвально в цілому його оцінивши , все ж поскаржились, що радіо часто підвисає, навіть при швидкості з’єднання у 5 Мбіт/сек, і що було б добре зробити так, аби користувачі могли обирати якість відтворення звуку. На радіостанції пообіцяли врахувати це побажання.

Баг, з яким зіткнулись ми на «Прибутку», коли встановили Android-додаток від FM «Галичини», — це неможливість вимкнути радіо: ми його увімкнули, відтак згорнули аплікацію, залишивши працювати у фоновому режимі, а коли знову її відкрили, то кнопка Play уже була в початковому положенні, на торкання реагувала, однак радіо продовжувало грати, незважаючи на те, в якому положенні (Вмк/Вимк) вона знаходилась. Довелось, аби врешті радіо вимкнути, від’єднатись від інтернету.

Скачати додаток FM «Галичина»:

Google Play

App Store

Дивіться також:

FrogInspect — Android-додаток для вибору найбільш вигідного тарифу для смартфона

x

Рекомендуємо

Застосунок Gradus

Ціна питання. Скільки реально можна заробити, беручи участь в платних онлайн-опитуваннях

На прикладі українського мобільного застосунку Gradus