Головна » Бізнес » Промисловість » Hyundai хоче розмістити у Львівській області завод

Hyundai хоче розмістити у Львівській області завод

Hyundai Corporation розглядає можливість розміщення виробничих потужностей на території Львівської області.

Про це повідомив представник корейської корпорації Ілля Джонг під час зустрічі з головою Львівської облдержадміністрації Олегом Синюткою. Зустріч відбулася у четвер, 17 грудня, передає прес-служба ЛОДА.

«Ми маємо намір створити спільне підприємство. Львівщина є дуже привабливою для нас і ми розглядаємо можливість розміщення виробничої бази на території Львівської області», — сказав Джонг.

Яку саме продукцію вироблятиме майбутнє підприємство, з тексту повідомлення для преси до кінця незрозуміло. Сказано, що Hyundai має намір розширювати виробничі потужності в Україні не лише в сфері залізничної інфраструктури, але також і в інших галузях, зокрема й в альтернативній енергетиці (корпорація виробляє сонячні батареї та вітрогенератори).

У ролі свого потенційного партнера корейці розглядають одне з підприємств Львівщини, з керівником якого уже провели попередні переговори. Що це за підприємство, не уточнено.

Під час зустрічі з губернатором представник Hyundai цікавився, які в області є програми для інвесторів. Олег Синютка запевнив, що інвестори можуть розраховувати на супровід їхніх проектів з боку регіональної влади. Також він зазначив, що на Львівщині збереглася традиція машинобудування, тож знайти висококваліфікованих спеціалістів у даній сфері буде легко.

«Сподіваюся, що наша наступна зустріч носитиме практичний характер», — сказав голова ЛОДА, запропонувавши корейській стороні, аби вона надала технічні вимоги до розміщення виробництва на Львівщині.

x

Рекомендуємо

Володимир Квурт, міський голова Винників

Володимир Квурт: «Формування Львівської ОТГ — це договорняк між Садовим і Зеленським»

Інтерв’ю із, можливо, останнім в історії Винників міським головою