Головна » Інше » Кого Андрій Садовий запропонував на посади своїх заступників

Кого Андрій Садовий запропонував на посади своїх заступників

Андрій Садовий запостив у Facebook прізвища людей, яких він пропонуватиме депутатам Львівської міськради затвердити на посадах заступників міського голови Львова на засіданні сесії завтра, 17 грудня.

Зокрема, своїм першим заступником мер хоче бачити Віктора Пушкарьова. Той фактично вже виконував відповідні обов’язки протягом останнього року, відколи з посади першого заступника міського голови пішов Олег Синютка. Напрямком відповідальності для Пушкарьова Садовий визначив житлово-комунальну галузь і діяльність районних адміністрацій.

Заступником міського голови з розвитку Садовий хоче бачити 28-річного Андрія Москаленка, який наразі очолює департамент «Адміністрація міського голови» та є в.о. керівника Департаменту розвитку. На нього мер хоче «повісити» проекти в галузі впровадження інноваційних технологій в усі галузі міста, координацію ключових проектів розвитку.

На посаду заступника міського голови з питань економіки та містобудування мер пропонуватиме Ростислава Дацківа, директора фінансової компанії «Еко-дім», кандидата економічних наук. До сфери його відповідальності належатиме бюджету, залучення інвестицій, містобудівна галузь, управління комунальним майном.

У Садового ще залишається вакантною посада заступника з гуманітарних питань. Кандидатуру на цю посаду він пообіцяв оголосити незабаром.

У четвер запропоную на сесії міської ради для затвердження наступну команду заступників міського голови Львова:Віктор …

Опубліковано Андрій Садовий 15 грудня 2015 р.

(Оновлено 17.12.2015): Депутати ЛМР затвердили кандидатури Пушкарьова, Москаленка і Дацківа на посадах заступників мера Львова.

x

Рекомендуємо

Горить електропідстанція у Львові

Майже всі електропідстанції у Львові та області знищено, — Садовий

Росіянам в результаті ракетних атак вдалося знищити майже всі електропідстанції у Львові ...