Головна » Інше » Тест: Хто ти з відомих економістів та бізнесменів?

Тест: Хто ти з відомих економістів та бізнесменів?

Сайт TheRespo запропонував усім охочим пройти тест, щоб дізнатись, на кого з відомих економістів та бізнесменів вони схожі, виходячи з деяких особистих характеристик та рівня економічних знань.

Тест складається всього з 10 запитань, відповіді на які займуть зовсім мало часу, буквально декілька хвилин. Посилання на нього наводимо в кінці цієї публікації.

Частина запитань тесту доволі прості: тестованій особі треба вказати, до якої вікової категорії вона належить; в якій компанії працює; як вона пов’язана зі сферою економіки, фінансів, бізнесу; чи хотіла б вона стати політиком; що для неї означає успіх тощо.

Є такі запитання, над якими доведеться трохи подумати. Наприклад, одне із них звучить так: «Уяви, що нині троянди коштують 100,00 грн. за десяток. Рівноважна ціна троянд складає 120,00 грн. за десяток. Варто очікувати…». І такі варіанти відповідей: 1. «Створення дефіциту та зниження ринкової ціни троянд», 2. «Створення надлишку та зростання ринкової ціни троянд», 3. «Створення надлишку та зниження ринкової ціни троянд», 4. «Створення дефіциту та зростання ринкової ціни троянд».

Щоб пройти тест, спочатку слід авторизуватись на TheRespo за допомогою особистого акаунта в одній з соцмереж (підтримуються Facebook, Google+ і «Вконтакте») або ж електронної пошти (ця опція наразі не працює), а також погодитись з умовами користування ресурсом.

Після відповідей на всі запитання тесту можна безплатно ознайомитись з результатом тестування. Серед можливих варіантів — Джордж Сорос, Тома Пікетті, Адам Сміт, Девід Рокфеллер, Чарльз Доу, Давид Рікардо.

Ми двічі проходили цей тест і двічі у нас вийшов «Джордж Сорос».

Отриманим результатом тесту можна поділитись з друзями у Facebook або «Вконтакте» за допомогою соціальних кнопок.

Посилання на тест «Хто ти з відомих економістів та бізнесменів?»:
Успіх в кишені: хто ти з відомих економістів та бізнесменів?

 

Читайте також:

Тест: Перевірте свій рівень фінансової грамотності

x

Рекомендуємо

Черга в реберню "Під Арсеналом"

Тест: Що ви знаєте про !Fest та його ресторани?

12 запитань з нагоди 12-річчя відомої львівської мережі ресторанів.