Головна » Бізнес » У Львові запрацювала перша в Україні служба велокур’єрів Veliki.ua

У Львові запрацювала перша в Україні служба велокур’єрів Veliki.ua

Компанія Veliki.ua, яка досі займалась прокатом, ремонтом та продажем велосипедів, почала надавати послуги кур’єрської доставки. Перша служба велокур’єрів під брендом «Велики» запрацювала у Львові.

«Ми запустилися 6 березня. Лише десять днів минуло, тому про попередні результати говорити важко. Ведемо переговори з корпоративними клієнтами, займаємось інформуванням потенційних клієнтів, що є така послуга, бо наразі мало людей знають, що ця послуга існує у Львові, і не знають, як нею користуватися», — розповів «Прибутку» офіційний представник Veliki.ua у Львові Володимир Лиховид.



Новий сервіс дозволяє доставити в межах міста, з рук в руки, різноманітні дрібні вантажі — листи, бандеролі, товари з інтернет-магазинів, ділові папери, квіти, подарунки, поліграфію. Велокур’єр також може привезти клієнту забуті вдома ключі (послуга «Забуті речі»). Головне, щоб посилка була не важчою за 7 кг, а її габарити не перевищували визначені 60х20х35 см.

У «Великах» наголосили, що «фішкою» кур’єрської доставки велосипедами є швидкість: доставка здійснюється упродовж години, незалежно від того, в який закапелок Львова потрібно завезти посилку та наскільки страшні при цьому корки на львівських дорогах.

150318-veliki.ua-velokurjer-lviv.jpg

150318-veliki.ua-velokurjer-lviv-4

150318-veliki.ua-velokurjer-lviv-3

Ціни за послуги велокур’єрів починаються від 20 гривень, якщо доставку треба здійснити в межах центру, і сягають 70 гривень, у разі доставки в приміську зону. За 250 гривень можна найняти велокур’єра на весь день. Вартість доставки у нічний час та у святкові дні вища на 50%. Більш детально ознайомитись з актуальними тарифами на доставку, а також надіслати заявку велокур’єру можна онлайн.

Наразі в команді Veliki.ua у Львові, за словами Володимира Лиховида, працюють четверо велокур’єрів. Планують набирати нових (з питань працевлаштування звертатись до Володимира Лиховида).

У планах «Великів» — ще цієї весни відкрити служби велосипедних доставок у Харкові та Одесі, а трохи згодом і в Києві.