Головна » Інше » У січні 2015 кількість оголошень про продаж / оренду нерухомості у Львівській області зменшилась на 23% — OLX.ua

У січні 2015 кількість оголошень про продаж / оренду нерухомості у Львівській області зменшилась на 23% — OLX.ua

Онлайн-сервіс безкоштовних оголошень OLX.ua (колишній Slando.ua) зафіксував деяке зниження пропозиції нерухомості у Львові та області на початку 2015 року. У січні цього року на сайті було опубліковано на 23% менше оголошень про продаж чи оренду об’єктів львівської нерухомості, аніж у грудні 2014 року.

Про це сказано в повідомленні OLX.ua для ЗМІ, яке є у розпорядженні «Прибутку».

На даний момент на сайті опубліковано близько 50 тисяч таких оголошень, з них 81% (біля 40 тис. оголошень) стосуються міста Львова, 4% — Трускавця.

В цілому за 2014 рік на майданчику було зафіксовано зростання пропозиції житлової та нежитлової нерухомості у Львівській області на рівні 33% порівняно з 2013 роком.

«Це свідчить не лише про активізацію дій власників, але й про більш часте використання інтернет-майданчиків для пошуку покупців», — зазначено в повідомленні онлайн-сервісу.

Зокрема, торік на 50% зросла пропозиція оренди квартир, на 60% частіше пропонували в оренду приміщення. На 22% збільшилася кількість квартир на продаж. Натомість спад відбувся в напрямках продажу землі (в 1,8 разу) та приміщень (в 1,7 разу), оренди кімнат (в 1,6 разу).

Ринок нерухомості Львівщини - OLX

Як і в 2013 році, у 2014-му основну частку оголошень категорії «Нерухомість» займали пропозиції щодо оренди квартир.

x

Рекомендуємо

Хлібосол

Верховний Суд поставив крапку у справі Львівська міськрада проти «Хлібосолу»

Верховний Суд відмовився відкривати провадження за касаційною скаргою Львівської міськради на постанову ...