Головна » Довідник » NB! » Карго з Китаю в Україну: специфіка перевезення

Карго з Китаю в Україну: специфіка перевезення

Фахівці компанії Кий Авіа Карго розповіли про специфіку перевезення та доставки товарів з Китаю в Україну. Як це відбувається? Що потрібно знати? Карго з Китаю в Україну – це не страшно. Читайте далі.

Хто з нас не мріяв розбагатіти, мандруючи китайськими сайтами з їхнім “ширвжитком”? Копійчана електроніка, яка у нас коштує в десять разів більше, при цьому, часто вищої якості, аніж у нас в магазинах! А мобілки? Параметри зашкалюють, а ціна, як то кажуть, “одне розстройство” – хочеться купити все і багато, благо, ціни дозволяють.

Та всі солодкі мрії та плани по перепродажі продукції китайських заводів розбиваються об питання доставки. Ну справді, безкоштовна доставка – це, звісно ж, круто, однак тільки тоді, коли вона в масштабах роздрібної торгівлі. А от для вашої з’яви на ринку як повноцінного гравця потрібен серйозний підхід. І звичайною “поштовою” доставкою тут не обійдеться. Невідоме слово “Карго” набуває змісту, а словосполучення “карго з Китаю в Україну” – сенсом життя щонайменше на кілька тижнів.

Ми вам у цьому допоможемо. Фахівці компанії Кий Авіа Карго розповіли про специфіку перевезення та доставки товарів з Китаю в Україну. Як це відбувається? Що потрібно знати? Читайте далі.

Карго з Китаю в Україну

“Насамперед, коли ви тільки-но визначились із видом товару, який бажаєте перевезти з Китаю, треба порахувати його габарити, – розповіли нам в компанії Кий Авіа Карго. – Банально розрахувати, скільки він важитиме, який об’єм займатиме. Ну і, звісно ж, слід визначитись і з термінами доставки. Адже оперативність безпосередньо впливає на спосіб доставки і його вартість”.

Якщо у вас багато не лише вантажу, але і часу, то найоптимальнішим способом буде доставка морським транспортом. Карго з Китаю в Україну таким видом транспорту обійдеться у значно меншу суму, аніж, припустімо, залізничним транспортом чи авіатранспортом. Та й об’єм вантажу особливої ролі не відіграє – велетенські вантажні судна зможуть перевезти з Китаю будь-яку кількість будь-чого. Також такий спосіб транспортування має ще одні переваги – морські контейнери, в які фасують товар для перевезення, згодом дуже легко транспортувати суходолом, причепивши їх до вантажівки-тягача чи впхавши у вагон поїзда.

Недоліки карго з Китаю в Україну морськими контейнерними перевезеннями

За дешевизну транспортування доводиться платити часом. Так, Китай далеко, кораблі пливуть довго, заходячи у гавані та порти, на відміну від літаків, які максимум зупиняються в аеропортах на дозаправку. Однак для перевезення великої кількості товару, або ж для доставки негабаритних вантажів, перевезення морським транспортом – це те, що треба, аби отримати омріяні китайські речі.

x

Рекомендуємо

Євроколія

Міністр оголосив, коли стартує будівництво євроколії до Львова

Будівництво колії європейського зразка від держкордону з Польщею до Львова планується розпочати ...