Головна » Інше » УБОЗ затримав викрадачів львівського бізнесмена

УБОЗ затримав викрадачів львівського бізнесмена

На Львівщині співробітники УБОЗу затримали бандитів, які у листопаді викрали львівського підприємця, вимагаючи переписати на них бізнес.

Про це повідомив відділ зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області.

«Затриманим оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень та, з огляду на суспільну небезпеку, Галицький районний суд міста Львова обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», — розповів начальник Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУ МВСУ у Львівській області Василь Телиця.

До злочинної групи входили п’ятеро мешканців області та іноземець. Усі раніше були судимі.

У викраденого львів’янина вони відібрали 50 тис. грн., ювелірні вироби та автомобіль «Toyota Land Cruiser Prado» і, крім того, ще вимагали 100 тис. доларів та аби він передав їм частину свого бізнесу.

За даним фактом, щодо учасників організованої злочинної групи у складі шести осіб, відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 189 (Вимагання), ч.3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) КК України.

У зловмисників вилучені речові докази. Правоохоронці встановлюють причетність затриманих до інших фактів протиправної діяльності.

Фото: ukranews.com