Головна » Інше » У Шемчука беруть приклад з Садового

У Шемчука беруть приклад з Садового

У Львівській ОДА захоплені успіхами мера Львова Андрія Садового у сфері туризму. Те, як йому вдалося перетворити Львів на привабливий туристичний центр, надихає обласну владу й собі працювати в тому ж дусі. 

Про це розповів в.о. директора департаменту міжнародного співробітництва та туризму ЛОДА Левко Захарчишин на прес-конференції сьогодні, 8 серпня, передає кореспондент «Прибутку».

«Особиста заслуга Садового в тому, що Львів є номером один серед туристичних центрів України. Для нас це також приклад і стимул для роботи», — сказав він.

За його словами, навіть сам той факт, що у Львів їде велика кількість туристів, спонукає область активніше займатись розвитком дорожньо-транспортної інфраструктури.

На порядку денному — створення поза межами обласного центру об’єктів, які були б цікаві для туристів. Серед таких Левко Захарчишин назвав городище «Стільське». Воно розташоване за 10 км на схід від Миколаєва і, за деякими даними, понад тисячу років тому на цьому місці розташовувалось поселення слов’ян, представників Білої Хорватії.

Іншим перспективним об’єктом чиновник назвав гірськолижний комплекс «Плай» у Сколівському районі, такий собі «львівський Буковель».

«Прибуток»

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...