Головна » Виробництво » Львівський губернатор побував на підприємстві, яке скаржилось на тиск податківців

Львівський губернатор побував на підприємстві, яке скаржилось на тиск податківців

Голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук відвідав підприємство «Галфрост» і ще раз засвідчив йому свою підтримку. 

Віктор Шемчук оглядає Галфрост

Голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук відвідав підприємство «Галфрост» і ще раз засвідчив йому свою підтримку.

Як повідомила прес-служба ЛОДА, вчора, 24 квітня, губернатор здійснивробочий візит на ТзОВ «Галфрост» у с. Бишків Жовківського району.

Кілька днів тому назва цього підприємства уже фігурувала у стрічках новин. У п’ятницю, 19 квітня, на «Гал-інфо» вийшла новина «На Львівщині податкова чинила тиск на швейцарське підприємство, – Шемчук». У ній з посиланням на львівського губернатора повідомлялось, що «Галфрост» «зіштовхнулося із фактом тиску податківців та податкової міліції та з погрозами на адресу людей, які безпосередньо причетні до діяльності цього підприємства».

Шемчук тоді заявив, що для того, щоб зняти цю проблему, проробили значну роботу. Губернатор наголосив, що «Галфрост» — законослухняне підприємство, і дав зрозуміти, щоб його більше не чіпали.

Під час візиту 24 квітня він укотре висловився на підтримку підприємства: «Ми повинні завдячувати такому підприємству, адже це, насамперед, розвиток сільського господарства області. Окрім цього, тут створюються нові робочі місця з достойним рівнем заробітної плати. Тому, звичайно, і обласна державна адміністрація, і контролюючі та правоохоронні органи повинні виважено ставитися до діяльності таких підприємств, оберігати і підтримувати їх».

«Галфрост» спеціалізується на переробці ягід. На підприємстві працює понад 600 осіб, середня зарплата у яких перевищує 3000 грн.

«Прибуток»

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...