Головна » Бізнес » У Львові готують до друку гід для ділових туристів

У Львові готують до друку гід для ділових туристів

У Львові готують до публікації гід по конференц-залах міста, розраховуючи таким чином стимулювати розвиток ділового туризму. 

Про це сказано у прес-релізі прес-служби Львівської міськради, який роздали журналістам перед початком прес-конференції на тему активізації туристичного сезону, що відбулася сьогодні, 23 квітня, передає кореспондент «Прибутку».

Видати гід планують наприкінці 2013 року.

Як повідомив у коментарі «Прибутку» директор департаменту «Євро-2012» Олег Засадний, наразі відбувається інвентаризація приміщень для конференцій, що є в місті.

Засадний відзначив, що у Львові бракує конференц-залів великої ємності. Приміщення, в основному, розраховані на 200-300 місць, і лише на стадіоні «Арена-Львів» є один на понад 1000 місць.

За словами чиновника, стимулюючи діловий туризм міська влада прагне згладити піки туристичної активності в місті, які поки що припадають на вихідні дні.

— Зараз ми спостерігаємо картину, коли у вихідні дні, на свята у нас є пік відвідуваності і спад у робочі дні. Ми хочемо вирівняти піки. Для цього треба заповнити будні дні, — сказав він.

Також Олег Засадний повідомив, що в робочій групі з туризму, яка діє в міськраді, створять сектор ділового туризму.

Згідно з даними, які навела в.о. начальника управління туризму ЛМР Галина Гриник, на сьогодні частка туристів, які відвідують Львів у справах бізнесу, складає 17% від загальної кількості туристів. До слова, у 2012 році Львів відвідало 1,1-1,2 млн. туристів.

Фото: obozrevatel.com
Львів, площа Ринок

«Прибуток»

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...