Головна » Бізнес » Банки » «Кредобанк» збільшує максимальну суму кредитів готівкою до 500 000 гривень

«Кредобанк» збільшує максимальну суму кредитів готівкою до 500 000 гривень

«Кредобанк» збільшує максимальну суму кредитів готівкою на будь-які потреби. Із квітня клієнти можуть отримати кредит готівкою до 500 000 гривень, а також рефінансувати видані раніше кредити в інших банках на таку ж суму.

Відповідно до оновлених пропозицій готівкового кредитування, клієнти можуть отримати кредит на будь-які потреби на суму до 500 000 грн. на строк до 60 місяців. Для отримання кредиту на суму від 100 тисяч гривень необхідно надати паспорт, довідку про присвоєння ідентифікаційного номера платника податків і виписку з банку про доходи.

Оновлена пропозиція з рефінансування виданих раніше споживчих кредитів дозволяє клієнтам суттєво зекономити на щомісячному платежу. Рефінансувати можна всі види споживчих кредитів з українських банків, включаючи товарні кредити, заставні кредити та заборгованість за кредитними картами. Для оформлення рефінансування необхідно подати кредитні угоди або довідки про стан заборгованості за кредитами, що підлягають рефінансуванню, а у разі рефінансування на суму понад 50 тисяч гривень – довідку про доходи за останні півроку. Пропозиція з рефінансування дозволяє як рефінансувати залишки за споживчими кредитами, так і отримати додаткові кошти готівкою.

«Основною перевагою кредиту готівкою на велику суму над кредитами на купівлю квартири або автомобіля є швидкість отримання коштів, відсутністю страхування і застави. Ми збільшуємо максимальну суму кредиту майже вдвічі, аби допомогти нашим клієнтам задовольнити ще більше своїх потреб та реалізувати свої мрії, – говорить директор Департаменту споживчого кредитування АТ «Кредобанк» Сергій Кірюхін. – Основними перевагами споживчих кредитів від «Кредобанку» залишаються відсутність вимог щодо страхування життя, фіксовані щомісячні платежі, які дозволяють планувати родинний бюджет, а також відсутність комісій за дострокове погашення».

З детальними умовами пропозицій кредитів готівкою від «Кредобанку» можна ознайомитись тут.

Довідка:

АТ «Кредобанк», заснований у Львові у 1990 році, є найбільшим банком Західної України та найбільшою польською інвестицією у банківську систему України, належить до групи банків іноземних банківських груп за класифікацією НБУ. Його стратегічним інвестором є найбільший банк Польщі – PKO Bank Polski S.A. Банк пропонує повний спектр послуг для роздрібних клієнтів, підприємств малого, середнього та великого бізнесу в 22-х областях України та Києві. У 2018 році агентство «Стандарт-рейтинг» підтвердило найвищий рейтинг депозитів ПАТ «Кредобанк» – ua.1 за шкалою агентства, короткостроковий кредитний рейтинг банку на найвищому рівні uaK1, а кредитний рейтинг банку за національною шкалою – на найвищому рівні uaAAA зі стабільним прогнозом. У лютому 2018 року банк отримав 1 місце премії «Prostobank Awards» в номінаціях «Іпотечні кредити для нерухомості на вторинному ринку», «Бланкові овердрафти» та «Депозити для бізнесу», у березні 2018 року – друге місце у рейтингу надійності великих роздрібних банків від журналу «Гроші» та 5 місце у рейтингу стійкості банків України від фінансового порталу «Мінфін». У квітні 2018 року банк отримав 3-тє місце в номінації «Автокредит» та «Іпотечний кредит» і 6-те місце в номінаціях «Інтернет-банкінг» та «Кредити малому і середньому бізнесу» щорічного рейтингового дослідження «50 найбільших банків України» від агентства «Фінансовий клуб».

Прес-служба АТ «Кредобанк»

Читайте також: 

– 28 українських сервісів, де можна взяти кредит онлайн

x

Рекомендуємо

Підозра Садовому, приватизація санаторію, російські пригоди «Видавництва Старого Лева», успіх Кривецького. Підсумки з Василем Скрібою #4

Огляд подій тижня у Львові, 18-22 листопада 2019