Головна » Інше » Що пишуть: Помилки інтернет-інвесторів; Чому Україна ніяк не оклигає після кризи 2008-го

Що пишуть: Помилки інтернет-інвесторів; Чому Україна ніяк не оклигає після кризи 2008-го

Фото: ko.com.ua
Засновник соціальної мережі «Вконтакте» Павло Дуров

Сьогодні у рубриці «Що пишуть» не те, щоб добірка, — лише дві статті. Перша — про поглиблення кризи в економіці України. Без зайвих емоцій, лише цифри і факти. Друга — про досвід російського інтернет-інвестора Дмитра Алімова. 


Прискорення вільного падіння

Криза в українській економіці поглиблюється. В останньому кварталі минулого року темпи падіння валового внутрішнього продукту подвоїлися. За підсумками року приріст національної економіки був практично нульовим. Змінити ситуацію в цьому році буде дуже складно і лише за умови, що Нацбанк перегляне свою кредитну політику, а Кабмін нарешті доб’ється відновлення співпраці з Міжнародним валютним фондом. Читати далі (рос. мова)

Куди йдуть гроші: чотири головні помилки інтернет-інвесторів
Дмитро Алімов, засновник фонду Frontier Ventures і інвестор ivi.ru, про те, чому так часто програють в Рунеті інвестори, що прийшли з інших секторів. Бум онлайн-стартапів в Росії за останні роки залучив на ринок безліч інвесторів. Здебільшого вони приходять зі сфер, дуже далеких від інтернету. Здійснюючи свої перші інвестиції, вони часто допускають типові і передбачувані помилки і в результаті втрачають гроші. На основі власного досвіду інвестування в інтернет хочу виділити декілька поширених помилок новачків і шляхи їх виправлення. Читати далі (рос. мова)

«Прибуток»

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...