Головна » Інше » ТКС не заплатив рекламістам за роботу

ТКС не заплатив рекламістам за роботу

Фото: foto-planeta.com
Мегамаркет ТКС у Трускавці

У Львові відбувся суд за позовом приватного підприємства «ЕКП» до дочірнього підприємства «Бізнес-Плюс» ТзОВ «ТКС-Менеджмент», власником якого є один з найбагатших мешканців Львівщини Іван Торський. 

Причиною стало те, що «Бізнес-Плюс» не заплатив «ЕКП» за надані рекламні послуги.

Як пишуть «Наші гроші. Львів», 24 січня 2013 року Господарський суд Львівської області позов задовольнив і вирішив, що компанія Торського має заплатити рекламістам 86 тис. гривень.

Відповідач не спростовував боргу, проте звертався до суду з проханням про його зменшення. Основним аргументом було те, що компанія перебуває у важкому фінансовому становищі, і тому не могла оплатити надані послуги. Суд пішов назустріч і вирішив не стягувати з підприємства 119 грн. 80 коп. пені та 28 грн. 13 коп. відсотків.

Іван Торський, співвласник ТзОВ «ТКС», посів 46 місце зі статками у 337 млн. доларів США у рейтингу «Найбагатші люди України 2012» за версією журналу «Фокус». На місцевому рівні ТзОВ «ТКС-Менеджмент» більше відома скандалом довкола побудови апарт-готелю «Лісова пісня» у Трускавці (компанії закидали несанкціоноване підключення до місцевої каналізації). Крім того, гучний скандал викликала перестрілка у лютому 2008 року між Іваном Торським та Володимиром Говірком, колишнім співвласником компанії.

«Прибуток»

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...