Головна » Інше » Фільм «Секрет» рятує офісних працівників від депресії

Фільм «Секрет» рятує офісних працівників від депресії

Фото: nnm.ru

Фільм «Секрет» (The Secret) вийшов на екрани ще у 2006 році. Але його й досі обожнюють деякі офісні працівники. 

PR директор одного з київських медіа-агентств зізнається, що фільм діє на неї, наче антидепресант. «Хто б там що не казав, але фільм The Secret вже скільки років залишається для мене найкращим антидепресантом. Хоч і переглядала його разів вісім, щоразу знаходжу для себе нові аргументи і натхнення. Якщо раптом хто не бачив — перегляньте це «плацебо». Особливо тоді, коли, здавалося б, все скотилося так, що далі нікуди», — написала вона на своїй сторінці у Facebook.

«Секрет» — спільний продукт США та Австралії. Основна ідея фільму: думки матеріальні, тож, аби добитися успіху, потрібно мислити позитивно.

В інтернеті є чимало сайтів, присвячених «Секрету», де його називають фільмом, який кардинально змінює погляд на життя.

Водночас трапляються відгуки людей, які називають «Секрет» вкрай примітивним.

Тим не менше стрічка була удостоєна уваги медіа. Їй були присвячені «Шоу Ларрі Кінга» на каналі CNN та двічі — «Шоу Опри Уінфрі». Опра, відома американська телеведуча, статки якої оцінюють у 2,7 мільярда доларів, до слова, заявила, що її власний успіх базується на принципах, викладених у «Секреті».

В IMDB рейтинг «Секрету» складає 5,3 з 10.

Згадки про фільм

«Учені, психологи, бізнесмени, філософи, письменники розкривають найбільший Секрет у Всесвіті, який дає людині можливість досягнути всього бажаного в цьому світі: радості, здоров’я, багатства, щастя… Декілька мільйонів екземплярів цього фільма були продані менш ніж за 6 місяців. Книга під однойменною назвою, що вийшла у світ в листопаді 2006 року, вже у березні обігнала сьому частину «Гарі Поттера» у списку бестселерів, стала першою в списку бестселерів «New York Times»
(www.kinoafisha.ua)

«Таємниця» (також «Секрет»; англ. The Secret) — паранауковий фільм, випущений кінокомпанією «Prime Time Productions» у 2006 році, по якому згодом вийшла однойменна книжка Ронди Берн. У фільмі азагальнюються деякі ідеї філософії Нове мислення, зокрема — здатність людини силою своєї думки впливати на оточуючу реальність, здатність до самозцілення, матеріалізації страхів і бажань»
(www.wikipedia.org)

Коли «Секрет» тільки вийшов, бажаючі могли переглянути його на спеціально створеному веб-сайті за 4,95 долара. Тепер це можна зробили абсолютно безкоштовно. В тому числі і на «Прибутку».


«Прибуток»

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...