Головна » Інше » «FM Галичина» перевіряється в межах чинного законодавства, – податкова

«FM Галичина» перевіряється в межах чинного законодавства, – податкова

Фото: bestradio.fm


Податкова прокоментувала заяву «FM Галичина».

«Прибуток» отримав офіційне повідомлення прес-служби
ДПС у Львівській області.

Цитуємо:

«На виконання постанови правоохоронних органів Державною податковою інспекцією у Галицькому районі м. Львова, відповідно до п. 78.1.11 п. 78.1 ст. 78 Податкового кодексу України від 02.12.2010р. №2755-VI (із змінами та доповненнями) 16.01.2013 р. на підставі наказу та направлення розпочато позапланову виїзну перевірку ТОВ «Телерадіокомпанія Галичина» з питань дотримання вимог податкового законодавства у взаєморозрахунках з одним із контрагентів.

Для належної оцінки повноти нарахування та своєчасності сплати в бюджет податків, обов’язкових платежів, повного та об’єктивного відображення взаєморозрахунків ТОВ «Телерадіокомпанія Галичина» з контрагентом, формування довідки про результати діяльності платника за період, що перевіряється, ДПІ у Галицькому районі м. Львова скерувала листа про надання ревізорам документів, пов’язаних з обчисленням податків та зборів.

Отже, вимоги податківців носять суто правовий характер, а не є спробою витіснити цього суб’єкта господарювання з ринку, як про це повідомили засоби масової інформації Львівщини».

«Прибуток»

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...