Головна » Інше » «FM Галичина» заявила про утиски з боку податкової

«FM Галичина» заявила про утиски з боку податкової

Фото: gazeta.lviv.ua
Колектив радіостанції «FM Галичина»

Державна податкова інспекція розпочала позапланову перевірку радіостанції «FM Галичина» (Львів). Про це радіостанція повідомила на своєму сайті. Радійники розцінюють дії податківців як тиск.

Як сказано у повідомленні, 16 січня на адресу радіостанції надійшов офіційний лист від ДПІ «Про надання документів, пов’язаних з обчисленням та сплатою податків та зборів у зв’язку з проведенням документальної позапланової перевірки ТОВ «ТРК Галичина».

При цьому, зазначають в «FM Галичина», у наказі про проведення перевірки ревізорам доручили провести перевірку з питань дотримання вимог податкового законодавства по взаєморозрахунках радіостанції з одним підприємством, проте податківці, залучені до перевірки, вимагають, аби їм надали документи, що стосуються «всієї діяльності підприємства за останні два роки».

«Характер документів, які вимагають податківці, а також сам факт та час проведення позапланової перевірки в період Різдвяних свят, в переддень Водохреща можуть свідчити про намагання руками податкової витіснити успішну радіостанцію з ринку», — заявили на радіостанції.

Податкова поки що на заяву «FM Галичина» не відреагувала.

ОНОВЛЕННЯ. Прес-служба ДПС у Львівській області: «Вимоги податківців носять суто правовий характер, а не є спробою витіснити цього суб’єкта господарювання з ринку, як про це повідомили засоби масової інформації Львівщини».

«Прибуток»

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...