Головна » Інше » Діловий гороскоп для всіх знаків зодіаку на 2013 рік (Змії)

Діловий гороскоп для всіх знаків зодіаку на 2013 рік (Змії)

Пропонуємо вашій увазі переклад зодіакального гороскопу на 2013 рік з польського порталу czary.pl. Читайте, але пам’ятайте стару мудрість: «гороскопи читай, а свою голову на плечах май». Усім — прибуткового року!

Овен
(з 21 березня по 20 квітня)

2013 рік розпочнете у доброму гуморі, але будьте обережні, бо деякі плани можуть раптово змінитися з незалежних від вас причин. Будьте готові до багатьох новин. Уран, планета змін і несподіванок, перебуває у вашому знаку зодіаку і не дає вам нудьгувати. Приймайте рішення про нові справи, створюйте нові компанії і сміливо прямуйте на ті ринки, які раніше були для вас недоступні. Юпітер, планета успіху, перебуває у знаку Близнюків і підтримуватиме вас до кінця червня, тож можете очікувати на покращення фінансових результатів і відносин зі співробітниками і партнерами. Рік сприяє спільним справам з друзями. Можете також розраховувати на допомогу друзів у розв’язанні складних професійних питань.

У другій половині року Юпітер знаходитиметься у знаку Рака. Справи наберуть обертів, що сприятиме підписанню контрактів, купівлі офісного устаткування та здобуття нових клієнтів. Сприятливий час для залагодження складних офіційних питань та візитів до адвоката. У липні будьте, проте, обережні, бо планети утворять комбінацію, яка віщує фінансову кризу. Потрібно негайно перейти від слів до дій. Відпустку краще відкласти на інший місяць, найкраще на червень або серпень. Пильнуйте щоденні справи, тому що може зрости ймовірність помилок під час переказів та платежів.

У жовтні і листопаді стежте за комп’ютерним обладнанням, купіть нову антивірусну програму і створіть резервну копію того, що у вас на комп’ютері, тому що в цей час можуть трапитись збої електронного обладнання. Це також хороший час, щоб відкоригувати проекти, писати листи, провести переговори щодо отримання кредиту та налагодження дисципліни серед співробітників та акціонерів. Грудень — найкращий час, аби відправитись на ділову поїздку або здобути закордонних клієнтів.

Найбільш вдалі дні: 1.01-9.01, 22.03-15.04, 9.05-3.06, 27.06-22.07, 7.10-5.11.

Телець
(з 21 квітня по 20 травня)

Під впливом Сатурна з неохотою братиметесь за нові проекти, обмежите витрати на промоцію і рекламу і більше часу присвятите працівникам, довгостроковому плануванню і побудові мережі бізнес-контактів.

Плутон утворює корисний тригон до вашого знака, що сприяє позбавленню від обтяжливих фінансових зобов’язань, економії та більш ефективному управлінню грошима. У квітні і травні Марс знаходиться у вашому знаку зодіака, тож ваші фінансові та професійні справи зазнають раптових змін. Не тримайтеся за старе — вдавайтесь до радикальних кроків. Венера, яка з 15.04 до 9.05 перебуває у вашому знаку, вам у цьому допоможе. Ваші конкретні і швидкі рішення допоможуть стабілізувати фінансову ситуацію на роботі чи в бізнесі.

З 27.06 до кінця року Юпітер знаходитиметься у знаку Рака, що означає поліпшення вашого фінансового становища і здатності вести бізнес ефективніше. Зростуть канцелярські витрати, можливо, надумаєте придбати комп’ютерну техніку, перейти на швидкісний інтернет, зайнятись захистом конфіденційних даних. Вересень і жовтень сприяють вирішенню складних питань з органами влади та підготуванню документів для спільних підприємств. Під час сонячного затемнення 1-6.11 не приймайте жодних важливих рішень, особливо фінансових, тому що затемнення підвищує ризик помилок і може поставити на вашому шляху шахраїв та авантюристів. Це несприятливий час для підписання контрактів, придбання електроніки та організації конференцій.

Грудень — час для мистецтва, дизайнерських змін на фірмі або проектування рекламних матеріалів. Кінець року, завдяки секстилю Юпітера, принесе вам нагоду до примноження статків і хороших інвестицій, якщо любите ризик і не боїтеся сміливих підприємницьких рішень.

Найбільш вдалі дні: 9.01-2.02, 15.04-9.05, 22.07-16.08, 11.09-7.10, 5.11-31.12.

Близнюки
(з 21 травня по 20 червня)

У 2013 році важливі питання, пов’язані з бізнесом та фінансами, постарайтеся вирішити до кінця червня, доки вам сприяє планета Юпітер, яка в цей час перебуває у вашому знаку зодіаку. Юпітер сприяє набуттю нових клієнтів і знаходженню чесних партнерів для бізнесу. У цьому році багато витрачатимете на подорожі, навчання та сучасні технології. Хтось із доброзичливців допоможе вам знайти вихід зі складної ситуації. Зважте на символи та ідеї, які можуть з’явитися у ваших снах. Вас підтримує планета Нептун, яка у бізнесі на перше місце ставить інтуїцію, а вже потім аналіз і раціональні аргументи.

Переломним для ділових переговорів та домовленостей буде травень, коли Меркурій об’єднається з Венерою та Юпітером у знаку Близнюків. Відчуєте весняне пожвавлення, а справи рушать вперед. Не економте на подарунках та предметах розкоші. Якщо у вас є співробітники, поставтесь до них поблажливо у ці дні, нехай візьмуть відпустку, відпочивають на вихідних, щоб решту року краще працювали.

У липні і серпні відчуєте потужну хвилю енергії та бойового настрою, що сприяє отриманню нових замовлень та ідей на новий бізнес, а також запровадження планів щодо жорсткої економії. У вересні і жовтні зустріньтеся з важливими клієнтами, поділіться з партнерами цікавими ідеями щодо розвитку бізнесу. У листопаді будете критично сприймати пропозиції від сторонніх та власні досягнення, важливі справи можете відкласти на потім.

Грудень сприяє упорядкуванню справ і обдумуванню нових планів. Кінець місяця буде дуже неспокійним і нестабільним. Уран і Плутон, які тоді діятимуть з Сонцем, можуть нашкодити вашим планам. Не приймайте важливих рішень і не допускайте, щоб ваші справи надто залежали від волі інших.

Найбільш вдалі дні: 1.01-9.01, 2.02-26.02, 9.05-3.06, 16.08-11.09, 7.10-5.11.

Рак
(з 21 червня по 22 липня)

У цьому році завдяки Юпітеру і Сатурну побачите, на кого можете розраховувати у разі негараздів, а від кого на підтримку очікувати не слід. У першій половині року накопичуйте досвід та інформацію, не ризикуйте надто і продовжуйте те, що розпочали у 2012 році. Друге півріччя належить вам, бо у ваш знак 27.06 потрапить Юпітер, планета процвітання і діяльності з розмахом. Інвестуйте, ризикуйте, розпочинайте нові проекти, реалізуйте мрії, бо усе має шанс вдатися.

Навесні здобудете перемогу у боротьбі з бюрократією, завершите затяжний процес і отримаєте конкурентну перевагу завдяки завзятості та терпінню. Друга половина року буде дуже динамічною, бо Марс, планета конкуренції, енергії та сили, перебуватиме у вашому знаку з 13 липня до 28 серпня. У той же час Юпітер, планета успіху, увійде 26.06 у ваш знак, що сповіщає вам успіх, прилив сил та розвиток бізнесу. Відчуєте, що нарешті маєте сили, аби залагодити важкі і заплутані справи. Виділіть час на планування та розробку стратегії на усю другу половину року.

Восени випаде нагода заробити більше, здобути нових ділових партнерів або врегулювати складні справи в банку. З наближенням кінця року станете поспішати і злитися на співробітників і клієнтів. Уникайте конфліктів на межі жовтня і листопада, коли на події сильно впливатиме затемнення Сонця. Не приймайте у цей період складних рішень і не відмовляйтеся від роботи чи клієнтів, які тимчасово не відповідають вашим очікуванням або здаються вам неперспективними.

У другій половині листопада і в грудні відчуєте спокій і запануєте над хаосом чи пак кризою, які могли виникнути у вашій фірмі. Планети можуть принести вам можливості до невеликих, але швидких прибутків, якими варто скористатися. Під кінець року здолаєте суперників чи здобудете нову роботу.

Найбільш вдалі дні:
 9.01-2.02, 15.04-9.05, 3.06-27.06.

Лев
(з 23 липня по 22 серпня)

У цьому році будете як ніколи багато думати про гроші і нові джерела отримання коштів. Сатурн, який перебуває у квадратурі до вашого знаку, схилятиме вас піти на серйозні фінансові кроки та розробку довгострокових бізнес-планів. Необхідно розробити план видатків, а також зменшити бюджет. У січні і лютому виявиться, що можете обійтися без багатьох речей, які лише займають в офісі місце. У березні і квітні, завдяки Юпітеру і Венері, отримаєте шанс зарекомендувати про себе комусь із кращого боку і швидко задовільнити новий інтерес. Особам, які шукають нову роботу, варто у ці місяці сходити на співбесіди і надіслати резюме новим роботодавцям.

У травні і червні почнете вимагати від інших більшої продуктивності та допомоги. Не можете ж ви все робити самі, врешті-решт. Весна — сприятлива пора для звернення за позичкою.

У липні і серпні не допустіть, аби вас обшахраювали, обережно зав’язуйте нові знайомства, бо розташування планет на небі може спричинити ускладнення та труднощі у торгових угодах чи отриманні від людей того, що вони обіцяли та що вам належить.

У жовтні і листопаді ви повинні бути обережні під час торгових операцій, подорожей та підписання документів, тому що будете більш ніж зазвичай схильні до помилок. Записуйте, однак, все, що в цей період спаде вам на думку, тому що деякі ідеї допоможуть невдовзі заробити цілий статок. Грудень є чудовим місяцем, щоб поліпшити імідж компанії, показати себе з кращого боку перед шефом чи клієнтом. Кінець року добре підходить, щоб запустити ефективну рекламну кампанію.

Найбільш вдалі дні:
 1.01-9.01, 12.03-20.04, 28.08-15.10.

Панна
(з 23 серпня по 23 вересня)

У  2013 році відчуєте пожвавлення у справах. Нептун і Юпітер заохочують вас до ризику і долання кордонів. Перша половина року принесе вам нових клієнтів і є ідеальною для старту нових проектів, підписання угод, отримання кредитів, пошуків нового місця праці і налагодження ділових контактів. Захочете більше часу проводити поза домом, вирушити у поїздку і пізнавати щось нове і невідоме. Зміните бізнесову стратегію, впроваджуватимете в життя вигідні задуми.

У січні будете захоплені сміливими планами. Подавайте заявки на грант, створюйте компанії і укладайте угоди на весь рік. У квітні і травні будете випаде нагода більше заробити і підняти престиж вашої фірми. Тільки застрахуйтеся і не робіть нічого без контракту, бо Нептун може поставити на вашій дорозі особу, яка не знатиме, чого хоче, і часто змінюватиме свою думку, через що можете зазнати значних втрат. З 26.06 Юпітер, планета щастя та процвітання, знаходитиметься у знаку Рака, де залишатиметься наступні 12 місяців. Це сприяє усім Паннам, які торгують землею і нерухомістю, займаються освітою, а також особам, що інвестують у галузі, пов’язані з будівництвом, жінками і дітьми.

Серпень і вересень сприяють новим ідеям для реклами і найму на роботу талановитих продавців чи використання послуг посередників. Якщо хочете відправитись у ділову поїздку, ці місяці якраз для цього. У жовтні і листопаді варто впорядкувати документи, зробити невеликий ремонт в офісі і подбати про вигляд робочого місця, бо від цього залежить продуктивність праці. У грудні будьте уважні, бо можете натрапити на хамовитих клієнтів або ненадійних колег. Не дозвольте, аби хтось домінував над вами, уникайте конфронтації і силових розв’язок у бізнесі.

Найбільш вдалі дні:
 9.01-2.02, 26.02-22.03, 15.04-9.05, 22.07-16.08, 5.11-31.12.

Терези
(з 24 вересня по 23 жовтня)

У 2013 році тримайте руку на пульсі, бо, попри невимушену і дружню атмосферу навколо вас, рік буде багатим на події. Тригон Юпітера з січня по червень допоможе вам зрушити з місця справи, до яких давно не доходили руки. Початок року може бути важким для переговорів, торгівлі, стартапів та нових справ. Не впадайте у відчай, просто відмовтесь від участі в офіційних заходах, погасіть заборгованості за рахунками, — і все піде по-вашому.

Плутон і Уран все ще сильно впливають на ваш характер, не бійтеся новизни, змінюйте стратегію, адаптуйтеся до мінливих обставин. Навесні з’являться нові клієнти, отримаєте зиск від старої ідеї, підпишете хорошу угоду, яка поставить вашу компанію на ноги. Травень і червень сприяють інвестиціям у рекламу, зміні іміджу, випуску нових рекламних листівок і створенню або відновленню сайту компанії. У липні і серпні зароблять багато ті Терези, які будуть креативними. Якщо торгуєте прикрасами, оздобами, біжутерією та статусними речами, то краще не йдіть у цей період у відпустку, бо втратите значну вигоду.

Восени очікуйте важливих і навіть переломних подій, пов’язаних із кредитами, позиками і новими замовленнями. Якщо хтось намагається отримати кредит, то це хороші дні для переговорів з банком про умови договору або з’ясування складних питань з офіційними установами. У листопаді будьте уважні з непередбачуваними видатками, бо під впливом затемнення Сонця заплатите занадто дорого за щось, що стільки не коштує. У грудні настануть хороші дні для малого бізнесу, торгівлі і галузі виробництва товарів для дітей.

Найбільш вдалі дні: 2.02-26.02, 22.03-15.04, 9.05-3.06, 16.08-11.09.

Скорпіон
(з 24 жовтня по 21 листопада)

У 2013 році вам слід збавити темп, скористатися з пропозиції допомоги і співпраці, і не робити нічого понад силу. Сатурн перебуває у вашому знаку і змушує вас бути обережним у фінансових питаннях, тож будете з недовірою ставитись до нових і ризикованих інвестицій. У першій половині року ваші плани можуть відкладатися і змінюватись кілька разів, доки їх реалізуєте. Будьте терплячі і не нарікайте, і доля винагородить вас нарешті великим прибутком.

Навесні зосередьтеся на замовленнях, реорганізації та нових бізнес-стратегіях. Під впливом Сатурна і Марса станете більш ініціативними і винахідливими. Багато людей проситимуть вас про допомогу і очікуватимуть, що вирішите за них їхні проблеми. Вам варто запастися витримкою і спокійно робити свою роботу. Зосередьтеся на своїх справах, бо інакше ваші зусилля будуть марними. Якщо маєте якийсь великий інтерес, пильнуйте його, бо хтось може спробувати відібрати те, що давно належить вам.

Друга половина року принесе вам хороші новини і можливості для високих заробітків. Попри це липень може бути надто нервовим через Сонце, Марс, Плутон і Уран, які вилаштуються у дуже динамічну конфігурацію. Не здавайтеся, але й не змагайтесь за щось, що не вартує вашої уваги. У серпні і вересні зважайте на слова і вирішуйте складні справи спокійно. Інакше можете викликати небажану революцію у власних фінансах та професійних питаннях. У жовтні і листопаді прийде час на обдумування довгострокової фінансової стратегії. Сонячне затемнення у вашому знаку схилить вас до роздумів та обдумування важливих справ. Можете мати погані фінансові пропозиції і труднощі у переговорах чи отриманні нової роботи. Під кінець року оживете і планети почнуть сприяти вашим ініціативам. У грудні починайте нові справи і підписуйте важливі контракти. Юпітер скерує вашу увагу на справи торгівлі, науки і нерухомості.

Найбільш вдалі дні: 26.02-22.03, 15.04-9.05, 3.06-27.06, 11.09-7.10.

Стрілець
(з 22 листопада по 21 грудня)

2013 рік принесе вам нові фінансові і бізнесові можливості завдяки сприятливій опозиції Юпітера до вашого знаку, що триватиме з січня до червня. Організовуйте в цей період важливі зустрічі, підписуйте контракти, а насамперед ловіть сприятливу нагоду і не чекайте на кращі пропозиції.

Навесні будете потребувати нових інструментів для просування бізнесу і навчання. Квітень і травень сприятливі для купівлі електрообладнання, створення фірми, відкриття рахунку в банку. Якщо плануєте службове відрядження, у цих місяцях отримаєте від них найбільше користі і здобудете нових клієнтів. Остерігайтеся шахраїв і помилок під час підписання важливих документів, бо це вам згодом може дорого коштувати. З 31.05 до 13.07 Марс перебуває в Близнюках, в опозиції до вашого знаку, що може принести нервову атмосферу на складних ділових зустрічах і роботі в групі. Вгамуйте свою злість і не починайте важких справ під впливом імпульсу і нервів.

Друга половина року пройде для вас спокійніше, ніж перша. Розвивайте інтереси, знайомства і угоди, які почали у січні-червні. Влітку Уран сприяє здобуванню солідних союзників, спонсорів і довготривалих бізнес-партнерів. З 28.08 до 15.10 Марс перебуває в знаку Лева, що сприяє торгівлі, подоланню конкурентів і залучення більшої кількості клієнтів.

Восени щось або хтьось зверне вашу увагу на проблеми з менеджментом на фірмі. Шеф чи партнер звернеться до вас за допомогою. Якщо маєте когось, кому можна делегувати частину повноважень, зробіть це і звільніться для справді важливих справ. Дуже швидко виявиться, що це може бути ваш шанс на розвиток. Тривожні для фінансів дні очікують вас у листопаді через сонячне затемнення. Не приймайте необдуманих фінансових рішень і уникайте конфронтації з конкурентами.

Найбільш вдалі дні:
 1.01-9.01, 22.03-15.04, 9.05-3.06, 27.06-22.07, 7.10-5.11.

Козеріг
(з 22 грудня по 19 січня)

У 2013 році ваша кар’єра і справи бізнесові дуже залежатимуть від того, що робитимуть і говоритимуть інші люди. Досі ви намагалися бути незалежними, але останній рік міг переконати вас, що гуртом можна отримати більше, ніж наодинці, і що часом люди мають рацію. Уран і Плутон схилятимуть вас до співпраці, входження в нові спілки і консультування в частині ризикованих кроків у бізнесі. У березні і квітні будете перевантажені справами через квадратуру Марса до вашого знаку. Дотримуйтесь правил і уважно читайте у договорах все, що написано внизу малим шрифтом, особливо з 23.02 до 17.03, коли Меркурій буде в ретрограді, що схиляє до помилок через поспіх. У ці дні уникайте підписання важливих угод, купівлі електроніки, побутової техніки та автомобілів.

У травні і червні стежте за своїми фінансами, раціонально підходьте до видатків, бо сильний вплив планет зі знаку Тільця і Скорпіона схилятиме вас до дисципліни. Віддайте борги, заплатіть по старих рахунках, бо наслідки недбальства можуть бути серйозними. Будьте обережні і не перекресліть того, чого вже вдалося досягнути, гострим словом чи надто поспішною реакцією. Сатурн нагадає вам про обов’язки і схилить до ощадності.

З 26.06 аура покращиться, пожвавиться маркетинг і торгівля. Юпітер, планета успіху і збільшення багатства, увійде в знак Рака і стане в опозиції до вашого знаку і упродовж другої половини року справлятиме хороший вплив на ваші справи і фінанси. Юпітер допоможе у швидкій реалізації планів. Будуть вдалими поїздки і важливі ділові зустрічі.

Восени дійте наполегливо і не впадайте у відчай через те, що якісь домовленості чи контракти можуть розтягнутися у часі. У жовтні хтось оцінить вашу терплячість і чесність. У листопаді придумаєте щось геніальне, на чому в майбутньому багато заробите. У грудні не вдавайтеся до значних змін і тримайтеся заздалегідь намічених планів.

Найбільш вдалі дні: 9.01-2.02, 15.04-9.05, 3.06-27.06, 22.07-16.08, 5.11-31.12.

Водолій
(з 20 січня по 18 лютого)

У 2013 році фінансовий успіх ще раз вам уміхнеться. Юпітер з січня по червень дуже вам сприятиме. Те, що зараз досягнете, допоможе вам зміцнити свої позиції на ринку і посилити фінанси. Час для сміливих рішень прийшов. Однак не ризикуйте усіма своїми активами і не влазьте надміри у борги, бо на ваш знак упродовж року впливає Сатурн, планета дисципліни. Маєте розуміти, що за кожним вашим кроком і рухом усі уважно спостерігають і оцінюють вас. Будьте серйозні і більше, ніж зазвичай, звертайте увагу на питання презентації і престижу.

У січні завдяки Марсу, що перебуватиме у вашому знаку, справи рушать вгору. Знайдете надійних працівників, і так організуєте процес, що робота буде йти згідно з планом. У лютому і березні, займаючись управлінням, не беріть забагато на себе. Інакше навіщо вам партнери і працівники?! У березні і червні успішними будуть контакти з іноземними фірмами та клієнтами, дальні поїздки з метою пошуку інвесторів на нові проекти. Літо сприяє отриманню кредитів і підписанню фінансових угод. Будьте обережні, бо тоді на небі утвориться складна конфігурація планет, що ускладнює прийняття раціональних рішень. Прислухайтесь до інтуїції, бо вона вкаже вам нові фінансові можливості та ідеї, які ще в цьому році можуть вам принести великий зиск.

У вересні і жовтні візьміться за складні питання, зустрічайтеся з важливими людьми, спілкуйтеся про роботу, бо під час таких бесід можете почути дещо важливе. Будьте обережні у першій половині листопада, під час сонячного затемнення, бо зросте ймовірність помилок і фінансових втрат. Краще ці дні відведіть для відпочинку та планування.

Найбільш вдалі дні: 2.02-26.02, 9.05-3.06, 27.06-22.07, 16.08-11.09.

Риби
(з 19 лютого по 20 березня)

У 2013 році схочете все й одразу. Але через Юпітер у квадратурі до вашого знаку складно буде охопити усі пропозиції і проекти, які виникнуть на горизонті.

У лютому і в першій половині березня будьте уважні, бо усі вас будуть нервувати, через що можете відштовхнути від себе колег і клієнтів. Їм може не вистачити наснаги, аби стерпіти усі ваші скарги та нарікання. Складеться не дуже хороший аспект для вирішення фінансових справ і проведення складних розмов з клієнтами чи партнерами. Зважайте, аби не приймати радикальних бізнесових рішень, щоб потім про це не шкодувати.

У квітні і травні справи пришвидшаться і ви зможете розраховувати на великі прибутки. Зустрічайтеся з людьми, укладайте договори, перегляньте умови торгівлі. Проте, перш ніж ухвалювати те чи інше рішення, ще раз уважно все зважте, бо неуважність чи брак інформації про стан ринку чи нового бізнесу можете упустити якісь важливі деталі, через що у подальшому можете зазнати значних втрат. Чітко дотримуйтесь плану і все буде гаразд.

З 26.06 Юпітер утворить дуже сприятливий тригон до вашого знаку. Несподівано виявиться, що ваші дії приносять велику користь і ваш бізнес почне зростати, так само як і ваша впливовість. Липень сприяє підписанню угод і службовим поїздкам. Легше буде добитися знижки.

У вересні і жовтні можете очікувати на добрі новини з фінансового фронту і розраховувати на допомогу друзів. Якщо хочете припинити деякі справи, співробітництво чи угоди, листопад — це добрий час на такі зміни. Затемнення Сонця допоможе вам відмовитись від того, що не приносить користі і сміливо вийти на нові ринки і інвестувати у нові проекти.

Найбільш вдалі дні: 26.02-22.03, 3.06-27.06, 22.07-16.08, 11.09-7.10.

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...