Головна » Інше » Незвична реклама від “Реал Банку”

Незвична реклама від “Реал Банку”

Логотип «Реал Банку»

Український «Реал Банк» вдався до нестандартного рекламного ходу. У той час, як більшість банків рекламують, до прикладу, низькі відсоткові ставки по кредитах, ця фінансова установа вирішила обрати для своєї реклами зниження ставок по депозитах. 

Днями мешканці мікрорайону Сихів знайшли у своїх поштових скриньках календарики «Реал Банку», в яких зазначено, що банк з січня 2013 року знижує депозитні ставки. Про це ж промовляє і банер на сайті банку.

Реал Банк знижує ставки по депозитах
Скріншот з сайту realbank.com.ua. Напис на банері: “Знижуємо депозитні ставки! В новому році до 25,5% річних у гривні. Дотримуючись принципів раціонального підходу до формування процентної політики, з січня 2013 року, банк розпочинає зниження існуючих депозитних ставок”. 

Іншими словами, банк повідомляє своїм потенційним клієнтам: агов, пані і панове, несіть свої грошенята до нас — відтепер ми платитимемо за використання ваших коштів менше.

Задля об’єктивності все ж зазначимо, що зниження процентної ставки по депозитах свідчить про стабілізацію на фінансовому ринку.

ПАТ «Реал Банк» було засновано у листопаді 1990 року, як НПК – Банк (Наука, Промисловість, Культура). У 1991 році Банк було перетворено на акціонерно-комерційний «Реал Банк». З 2002 року його назва – Відкрите акціонерне товариство «Реал Банк», а з 2010 року – Публічне акціонерне товариство «Реал Банк». Станом на 1 грудня 2012 року статутний капітал Банку склав – 150 млн. грн., регулятивний капітал – 314,23 млн. грн., чисті активи – 1 078,90 млн. грн., кредитний портфель – 687,51 млн. грн., строкові кошти клієнтів – 458,64 млн. грн., чистий прибуток – 2,17 млн. грн.


«Прибуток»

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...