Головна » Інше » ЄБРР дасть Multi понад 50 млн. євро на будівництво ТРЦ у Львові

ЄБРР дасть Multi понад 50 млн. євро на будівництво ТРЦ у Львові

Логотип Multi Corp.

Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) надасть нідерландській Multi Corporation BV понад 50 мільйонів євро, в т.ч. 46,1 млн. євро кредиту, частина з якого буде синдикована з комерційними банками, і 6 млн. євро субординованого кредиту, на будівництво торгово-розважального центру (ТРЦ) в центрі Львова.  

Про це повідомив прес-секретар ЄБРР в Україні Антон Усов, передає УНІАН.

За інформацією Усова, відповідне рішення рада директорів банку ухвалила у вівторок, 10 липня.

Загальна вартість проекту оцінюється у 90 млн. євро. Позичальником за цим проектом виступає засноване в кінці 2007 року ПрАТ „Мульти Весті Україна 3”, яке контролюється Multi Corporation.


Проект ТРЦ «Форум Львів» 

Нагадаємо, у лютому начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Львівської міськради Сергій Кіраль повідомив, що цього року у Львові, на вул. Під Дубом, розпочнеться будівництво нового торгово-розважального центру за участю голандської компанії Multi Development. Відкрити його планують наприкінці 2013 року, зазначено на сторінці Multi Development на порталі «Commercial Property». Однак представник ТОВ “Мульті Девелопмент Юкрейн” Арвід Крехтінг в коментарі Zaxid.net повідомив, що завершити будівництво очікують аж навесні 2014-го.


Ділянка Під Дубом чекає на забудовників

Торгово-розважальний центр називатиметься „Форум Львів”. Його площа становитиме 36 тис. кв. м. Комплекс матиме два поверхи та підземний гараж на 620 паркомісць, ресторан з виглядом на середмістя Львова, кінотеатр. Згідно з концепцією, у дизайні ТРЦ використовуватимуть традиційні матеріали (зокрема цеглу та природний камінь, знайдений в історичній архітектурі Львова), що застосовуватимуться в сучасному стилі. Про це пише „Гал-інфо” з посиланням на офіційний сайт компанії-забудовника.
http://www.galinfo.com.ua/news/113896.html

Multi Development, як зазначено на її сайті, є провідним розробником торгових площ в Європі і Туреччині. Компанія розвиває та управляє великими багатофункціональними торговими центрами. Має власну групу проектантів. Загалом працює в 14 європейських країнах. Головний офіс розташований у Нідерландах.

Прибуток 

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...