Головна » Інше » «Шувар» отримав збиток у 2011 році

«Шувар» отримав збиток у 2011 році

Фото: vorobus.com
Ринок «Шувар»

Львівський ринок «Шувар» минулий рік завершив зі збитком 320 тис. гривень проти прибутку в 14 млн гривень у 2010 році, пише «Дело».

Оператор торгового комплексу та міні-ринку ТОВ «Шувар» (Львів) завершив 2011 рік з чистим збитком 0,32 млн. грн проти 14,1 млн грн чистого прибутку роком раніше.

Згідно з повідомленням в системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦБФР), чистий дохід підприємства скоротився в два рази – до 33,7 млн грн. Валовий прибуток знизився в 2,5 рази – до 11,9 млн грн, операційний – в 19,2 рази, до 1,01 млн грн.

Нерозподілений прибуток ТОВ «Шувар» за рік знизився на 45,9% – до 14,8 млн грн, довгострокові зобов’язання зросли на 14,4% – до 41,9 млн грн, тоді як короткострокові знизилися на 20,4%, до 24,2 млн грн.

Компанія «Шувар» заснована в 1991 році. Основною її діяльністю в даний час є функціонування 3-поверхового торгового комплексу (ТК) площею 14,1 тис. кв. м (вул. Червоної Калини, 36, Сихівський р-н.) і міні-ринку площею 2,1 тис. кв. м у Львові.

Вартість зазначених основних засобів, а також складу “М1” площею 1,5 тис. кв. м по ул.Хуторовка, 4 у Сихівському районі Львова до кінця 2011 року становила 64,8 млн грн.

Крім того, в рамках цільової держпрограми зі створення сільськогосподарських ринків ТОВ «Ринок сільськогосподарської продукції (РСП) «Шувар» отримало у власність нерухоме майно на території ринку (вул. Хуторівка, 4б) — будівлю аграрно-маркетингового центру та трансформаторну підстанцію сумарною площею 15 тис. кв.

«Шувар» також орендує інфраструктурні об’єкти на 7,25 га за місцем розміщення вищевказаного ТК (вул. Червоної Калини, 36).

Дочірні компанії (ДК) «Шувар»: ДК «Шувар-Продукт» (торгівля продуктами харчування), «Шувар-Агро» (оптова та дрібнороздрібна торгівля), «Рекламне агентство «Шувар» (рекламні послуги) та «Шувар-Охорона» ( послуги безпеки) (усі – Львів).

Крім того, ТОВ «Шувар» до кінця 2011 року, згідно НКЦБФР, належали частки в семи львівських компаніях: 50% – ТОВ «Вайтек» (надання в оренду власної нерухомості), «Шуварвікносервіс» (виробництво та реалізація вікон) та ПП «Шувар» (виробництво та реалізація будівельних матеріалів, виконання будівельно-монтажних робіт), 40% – ТОВ «Зоряний водопад» (експлуатація плавальних басейнів, надання послуг турецьких лазень, саун, солярії і спортсекцій), 50% – АПК «Шувар» (вирощування сільгосппродукції) , 25% – ТОВ «Львівський коровай» (виробництво і торгівля хлібобулочними виробами), 40% – товарної біржі «Львівська Універсальна» (торги та аукціони з метою формування оптових сільгоспринків).

Статутний капітал ТОВ «Шувар» до кінця 2011 року становив 4,6 млн грн.

«Прибуток»

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...