Головна » Інше » Албанія купить у ЛАЗу партію «швидких»

Албанія купить у ЛАЗу партію «швидких»

Фото: galychyna.info

Львівський автобусний завод поставить в Албанію партію автомобілів швидкої допомоги та міських автобусів з низькою посадкою CityLaz, — повідомила «Прибуток» прес-секретар холдингу «ЛАЗ» Оксана Горак. 

Албанці вирішили укласти договір на поставку продукції після візиту на львівське підприємство.

Для початку вони хочуть отримати 20 «швидких» та 50 автобусів.

Ціна питання, як зазначила Оксана Горак, сягає «декількох мільйонів євро».

За словами директора торгово-фінансової компанії «ЛАЗ» Олександра Строганова, на цей час ведуться переговори щодо підписання угоди на поставку продукції та вирішується, за якою системою проходитиме її оплата. Один з варіантів, який розглядають обидві сторони, – це  реалізація машин шляхом надання товарного кредиту. Згідно з цією системою, підприємство ЛАЗ отримає передоплату за свою продукцію, а решту суми буде розтерміновано на довший період.

Албанцям цікаві карети швидкої допомоги, оскільки найближчим часом в їхній країні стартує програма оновлення парку медичного транспорту.

На черзі — Угорщина

Зацікавленість швидкими ЛАЗу висловив й уряд Угорщини, який також готується до повного оновлення парку машин медичної допомоги.

Як повідомив голова наглядової ради холдингу ЛАЗ Ігор Чуркін, на сьогодні ведуться переговори з керівництвом країни і найближчим часом ЛАЗ проведе у Будапешті презентацію своєї медичної техніки.

Швидка допомога ЛАЗу

Швидка допомога ЛАЗу
Фото: прес-служба холдингу «ЛАЗ» 

«Прибуток»

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...