Головна » Інше » Найцікавіше за вихідні: Бізнесмена зарубали сокирою; Від малої зарплати до розбою – крок; Пестициди довірили ізраїльтянам; Конкурс стартапів

Найцікавіше за вихідні: Бізнесмена зарубали сокирою; Від малої зарплати до розбою – крок; Пестициди довірили ізраїльтянам; Конкурс стартапів

Фото: tsn.ua

Пропонуємо короткий огляд найцікавіших новин за період з 28 квітня до 2 травня 2012 року. 

Правоохоронці затримали трьох молодиків, які 5 квітня здійснили розбійний напад на офіс, викравши 100 тис. гривень та бухгалтерську документацію. Одним із розбійників виявився колишній працівник фірми, офіс якої було пограбовано. Чоловік пояснив свій вчинок тим, що власник ставився до нього неналежним чином і платив невелику зарплату. (Читати більше…)

*

Співробітники відділу ДСБЕЗ Львівщини затримали трьох працівників одного з підприємств області, які близько року незаконно виготовляли і збували сувенірні монети із символікою Євро-2012. (Читати більше…)

*

1 травня на Львівщині знайшли порубаний сокирою труп 25-річного бізнесмена з села Великі Глібовичі (Перемишлянський р-н.), який зник напередодні. (Читати більше…)

*

Мінекології уклало угоду з ізраїльським ТзОВ «С.І. Груп Консорт Лтд» назнешкодження непридатних до використання пестицидів і тари від них у Донецькій, Київській, Львівській та Харківській областях вартістю 49,76 млн. гривень. (Читати більше…)

*

Прокуратура Львівщини порушила кримінальну справу за фактом зловживання службовим становищем посадовими особами державного авіаційного підприємства (назва не уточнена), що завдало матеріальної шкоди на суму 0,5 млн. гривень. (Читати більше…)

*

В рамках Міжнародного Форуму Інвестицій та Інновацій, що проводитиметься у Львові 24-25 травня, відбудеться конкурс ІТ стартапів. Призовий фонд — 40 тис. грн. (Читати більше…)

*

Уперше на пам’яті команди «Прибутку» декларації про доходи оприлюднили керівники Державної податкової служби у Львівській області. Так, голова ДПС Львівщини Віталій Пекарчук за 2011 рік заробив більше 286 тис. грн. (Читати більше…)

*

Переможцем конкурсу з визначення оператора таксі, яке проводило ДП «Міжнародний аеропорт «Львів», стала фірма, що має ліцензію на перевезення лише одним позашляховиком. (Читати більше…)

*

ДП «Дирекція з будівництва об’єктів до Євро-2012 у м. Львові» 27 квітня уклало угоду з ТОВ «Шляхове будівництво «Альтком» на додаткову закупівлю робіт на суму 242,36 млн. грн. (Читати більше…)

«Прибуток»

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...