Головна » Інше » «Кредобанк» посів 25 місце в Топ-50 провідних банків України

«Кредобанк» посів 25 місце в Топ-50 провідних банків України

Фото: evpatoriya-mdm.ru

Львівський «Кредобанк» посів 25 місце в загальному рейтингу «50 провідних банків України», які уклало видання «Комерсант-Україна». 

Про це «Прибуток» повідомила прес-служба банку.

Місця, які посів «Кредобанк» в окремих номінаціях рейтингу:

Кредитування МСБ та фізичних осіб-підприємців — 10 місце;

Розгалуженість мережі продажу — 13 місце (банк присутній у 79-ти населених пунктах);

Кількість відділень, відкритих в регіонах України — 22 місце;

Величина мережі власних банкоматів — 16 місце

Рейтинг «50 провідних банків України» «Комерсант» провів уперше.

Під час підготовки цього рейтингу на першому етапі шляхом анкетування банків було зібрано первинну інформацію, що характеризувала якість послуг, присутність у різних регіонах, рівень впроваджених IT-технологій, умови залучення банком ресурсів та наявність різноманітних програм кредитування, гнучкість підходів в оцінці кредитних ризиків та інші показники діяльності банків. Пізніше ця інформація уточнювалася та перевірялася на відповідність на основі даних, що розміщувалися у публічних джерелах інформації (офіційні сайти банків, call-центри, спеціалізовані видання).

ПАТ «Кредобанк» було засновано у Львові i зареєстровано у Державному Банку колишнього СРСР 14 травня 1990 р. Банк є правонаступником АТ «Західно-Український Комерційний Банк» та АТ “Кредит Банк (Україна)”.
ПАТ «Кредобанк» є найбільшою польською інвестицією у банківську установу України, його статутний фонд становить 1 919 мільйонів грн. У структурі акціонерного капіталу інвестиції західного стратегічного інвестора – PKO Bank Polski становлять 99,6%. Регіональна мережа Банку ПАТ «Кредобанк» охоплює понад 130 підрозділів майже у всіх областях України, зокрема в Автономній Республіці Крим, а також понад 330 власних банкоматів. Клієнтами ПАТ «Кредобанк» є 34 тис. юридичних осіб і підприємців та 350 тис. фізичних осіб.

«Прибуток»

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...