Головна » Інше » ЛАЗ заперечив існування боргів перед працівниками

ЛАЗ заперечив існування боргів перед працівниками

Фото: zik.ua

Львівський автобусний завод не винен своїм працівникам ні копійки, починаючи з 2010 року, заявив генеральний директор ТОВ «ЛАЗ» Ігор Малець. 

Про це повідомила прес-служба підприємства, спростувавши таким чином поширену напередодні інформацію про те, що на ЛАЗі існує проблема з виплатою зарплати.

«Із 2010 року та по сьогодні у Львівського автобусного заводу немає заборгованості із виплати заробітної платні працівникам підприємства та зі сплати єдиного соціального внеску», — навела слова гедиректора прес-служба.

У повідомленні ЛАЗу також зазначено, що профспілка «Автобусобудівник» не має відношення до заводу.

Учора, 26 березня, постійна комісія з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв’язку Львівської обласної ради розглянула звернення Первинної профспілкової організації вільної профспілки «Автобусобудівник» щодо проблемних питань із виплати заробітної плати та розрахунків із Пенсійним фондом на ТОВ «Львівські автобусні заводи».

Зокрема, голова цієї комісії Михайло Задорожний зазначив: «Заборгованість із виплати заробітної плати працівникам ЛАЗу тягнеться ще з 2005 року. Зараз навіть важко назвати реальну суму заборованості. Однак ті працівники, які виграли суди, не можуть отримати того, що їм заборгували на підприємстві. Тому депутати скерують свої звернення у відповідні органи, щоб мешканцям міста та області виплатили те, що вони заробили».

«Прибуток»

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...