Головна » Інше » «Бухта Вікінгів» заробить на футбольних фанах з Данії

«Бухта Вікінгів» заробить на футбольних фанах з Данії

Фото: etoday.ru
Футбольний фанат з Данії

Готельний комплекс «Бухта Вікінгів» (м. Львів) підписав з Федерацією футболу Данії угоду про розташування на території комплексу данського фан-кемпінгу під час чемпіонату з футболу Євро 2012. 

Про це повідомив директор департаменту «Євро 2012» Львівської міськради Олег Засадний, передає прес-служба ЛМР.

На сьогодні в кемпінгу уже заброньовано 500 місць. За підрахунками данської Федерації футболу, загальна кількість уболівальників, які проживатимуть в «Бухті Вікінгів», складе до 750 осіб.

Максимальна кількість місць в комплексі складає до 3000.

На сайті «Бухти Вікінгів» зазначено, що вартість проживання у фан-кемпі складає від 25 до 115 євро за день. Відтак, за найскромнішими підрахунками, на фанах з Данії комплекс зможе заробити в день 18,7 тис. євро в день. Або 86 тис. євро — за максимальними розцінками.

Представники Федерації футболу Данії зазначили, що за останній час у Данії суттєво зросла кількість проданих квитків на матчі Євро-2012. За попередніми прогнозами, переважна більшість данських уболівальників відвідає приймаюче місто Львів, де пройде два матчі данської збірної. Наразі в Данії продано понад 8 тисяч квитків на усі матчі збірної Данії, з яких 2/3 припадає на Львів.

«Прибуток»

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...