Головна » Інше » Топ-20 найбагатших людей світу

Топ-20 найбагатших людей світу

Фото: olligator.ru
Карлос Слім — найбагатший у світі  

Список найбагатших людей світу, за версією агентства Bloomberg, очолив мексиканський бізнесмен Карлос Слім, статки якого було оцінено в 68,5 мільярда доларів. 

Про це повідомляє УНІАН.

Друге місце дісталося американському мільярдерові Біллу Гейтсу, якому належать активи на 62,4 мільярда доларів. За рік капітал кожного з них зріс на 11 відсотків.

Третє місце посів американський інвестор Воррен Баффет з 43,8 мільярда доларів. Четвертий у списку засновник мережі меблевих магазинів IKEA Інгвар Кампрад, якому належить 42,5 мільярда доларів. Він же став найбагатшим європейцем. П`яте місце дісталося французу Бернару Арно, який володіє компанією Moet Hennessy Louis Vuitton. Його доробок – 42,3 мільярда доларів.

Найбагатшим мешканцем Азії став індійський підприємець, засновник Reliance Industries Мукеш Амбані. Його статок оцінюється в 26,8 мільярда доларів, підприємець займає 11 місце. Найбільше вдалося збільшити свій капітал бразильцеві, який володіє нафтовим бізнесом – Айке Батішта. Він на 10 місці. За минулий рік його статок зріс на 32 відсотка до 29,8 мільярда доларів.

Усю двадцятку найбагатших людей світу можете переглянути тут.

До слова, в Україні налічується 100 тисяч осіб, які легально заробляють більше 18,2 тис. гривень на місяць.


«Прибуток» 

 

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...