Головна » Інше » У Львові проведуть маленький весняний інвестиційний форум

У Львові проведуть маленький весняний інвестиційний форум

Фото: blogdoc.ru

Львівська влада надумала започаткувати ще один форум на економічну тематику. 

Перший планують провести уже навесні цього року, орієнтовно 24-25 квітня, повідомив начальник головного управління економіки та промислової політики Львівської облдержадміністрації Денис Шмигаль, передає «Вголос».

Повна назва: І-ий Форум «Інвестиції. Інновації. Інфраструктура».

За словами Шмигаля, формат цього заходу буде значно вужчий, аніж формат Міжнародного економічного форуму, який традиційно щороку відбувається на Львівщині восени.

«Дуже конкретно: люди, які шукають грошей, і люди, які готові дати грошей, або прокредитувати. Зробити наголос в цьому році на ІТ-технологіях та на інноваційних технологіях. Кількість залучених на цьому форумі від 150 до 200 людей максимум, не більше», — зазначив Шмигаль.

Обласному бюджету квітневий форум обійдеться у 98 тисяч гривень. Для порівняння, минулорічний великий економічний форум у Трускавці коштував 698 тис. грн.

До слова, у 2011 році в економіку Львівської області залучили 146,5 мільйонів доларів прямих іноземних інвестицій, що на 21,6% більше, ніж у попередньому році. Проте, як зазначають в облстаті, незважаючи на деяку активізацію іноземних інвесторів, обсяги надходження іноземного капіталу в область минулого року були суттєво меншими, ніж у 2007-2008 роках.

Інвестиції у Львів скоротилися у декілька разів.

«Прибуток»

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...