Головна » Інше » Львівська облрада затвердила програму підтримки тваринництва на 2012 рік

Львівська облрада затвердила програму підтримки тваринництва на 2012 рік

Фото: kovalivka.net.ua

Депутати Львівської обласної ради затвердили Програму підтримки підприємництва в галузі тваринництва на 2012 рік. 

Як повідомляє «Вголос», за відповідне рішення проголосувало 69 депутатів під час сесії Львівської обласної ради у вівторок, 28 лютого.

На фінансування Програми в бюджеті області закладено 4,8 млн. грн. Водночас Програма передбачає можливість фінансування власними коштами сільськогосподарських товаровиробників усіх форм власності і господарювання та фізичних осіб, а також коштами вітчизняних та іноземних інвесторів.

У рамках програми проводитимуть часткову компенсацію вартості придбання племінних (генетичних) ресурсів у сумі 2100 тис. грн.; спеціальну дотацію фізичним особам на утримання корів молочного напряму продуктивності в сумі 1800 тис. грн., а також часткове здешевлення придбання теличок, закуплених у населення для вирощування та відтворення в сумі 700 тис. грн.

Крім того, Програма передбачає підтримку сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів, створених на базі територіальної громади та суб’єктів малого підприємництва у сфері молочного скотарства в сумі 200 тис. грн.

Як зазначено у Програмі, у Львівській області за останні роки істотно зменшилось поголів’я ВРХ, у тому числі корів, як у сільськогосподарських підприємствах, так і в господарствах населення.

«Прибуток»

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...