Головна » Інше » Підприємці «Привокзального» просять утворити на базі ринку комунальне підприємство

Підприємці «Привокзального» просять утворити на базі ринку комунальне підприємство

Фото: wikipedia.org

Підприємці «Привокзального» просять утворити на базі ринку комунальне підприємство. Про це повідомив громадянський рух «Відсіч» з посиланням на звернення підприємців до міського голови Львова Андрія Садового. 

«Просимо Вас розглянути можливість створення комунального підприємства Львівської міської ради по адмініструванню Привокзального ринку, для здійснення цієї діяльності передавши на баланс вказаного підприємства земельну ділянку та нежитлові приміщення по вул. Горської, 2», — йдеться у зверненні.

Його автори зазначають, що ТзОВ «Привокзальний ринок» здійснює свою діяльність на земельній ділянці по вул. Горської, 2, що належить територіальній громаді міста Львова, та у приміщеннях цілісного майнового комплексу за тією ж адресою, що також перебувають у комунальній власності.

Проте, сказано у зверненні, термін дії договору оренди земельної ділянки, так само як і термін дії договору оренди цілісного майнового комплексу закінчився, отже, ТзОВ «Привокзальний ринок» займає і земельну ділянку, і нежитлові приміщення по вул. Горської, 2 незаконно.

Звернення підписали 78 осіб.

Нагадаємо, між адміністрацією «Привокзального» та підприємцями ринку, за словами останніх, склалися останнім часом дуже напружені відносини. Підприємці через те необноразово проводили акції протесту.

«Прибуток» 

x

Рекомендуємо

Ключі від орендованої квартири

Мешканці Львівщини не поспішають платити податки з доходу від здавання житла в оренду

Громадяни, які володіють житловою нерухомістю і здають її в оренду за посередництвом ...